Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez? Hagyjam a francba?
Ismerkedem egy férfivel, a távolság miatt zömében neten, telefonon. Igazából már két hónapja. A kémia komolyan működik, de egy-két hete azt érzem, hogy már nem tart olyan izgalmasnak. Nincsenek órákig tartó beszélgetések, sosem mondja, hogy megölelne, vagy megcsókolna. Ha én mondom, akkor is leráz valami hülye dumával. Korábban azért voltak ilyen megjegyzései. Végre eljött az idő és a jövő hétvégét együtt töltjük. Most lennénk szexuális értelemben először együtt, de én már most elbizonytalanodtam. Mintha csak addig lettem volna érdekes, amíg lefixáltuk az "első szexet". Nem keres, nem érdeklődik, említést sem tesz arról, hogy várná a hétvégénket, nem értem....
Miért csinál ilyet egy férfi?
Ha megkérdezem, akkor rámförmed, hogy hülye vagyok, ha nem érzem, hogy oda van értem. No de mégis miből kellene éreznem!?
Jól sejtem, hogy hagynom kéne a francba, ugye?
Én is így vagyok vele. Nem zavarna, ha talált mást, csak szóljon, hogy képben legyek.
Az sem zavar, ha csak egy jó hétvége lett volna, de így már ettől is kezd elmenni a kedvem.
Csak dugásra megy/ ment ki a színjáték, míg le nem lett fixálva a dugás. Közben már megvan neki a következő jelölt szintén erre.
A helyedben nem mennék bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!