Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Imserkedtünk, beszélgettünk majd eltűnt pár napra. Gondoltam megkérdezem, mi a helyzet vele, de nem válaszol. Az ilyen miért nem töröl ki inkább?
2021. jan. 28. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezer oka lehet. De nem lenne egyszerűbb megkérdezned tőle?

Néha komolyan nem értem mit gondolnak az ehhez hasonló kérdéseket kiírók. Felnőtt embereknél már az is ciki, ha ÉLŐBEN kérdez meg valakit, hogy "Te, nézd már, szerinted?" és mutatja a beszélgetésfolyamot, de az még betudható annak, hogy kívülálló szemével is szeretné látni a helyzetet, hogy objektívebb véleményt alkothasson...

De ez, hogy ezt így kiírjuk a gyakorira olyan, mint mikor mosógép fűtőszállal akarjuk távgyógyíttatni magunkat a tévén keresztül.

Ennyi információból még Csernus sem tudna sokat mondani. Sőt! Társkeresőn pont az a probléma, hogy nincs nonverbális kommunikáció és sokszor azt sem tudod, hogy az ő agyában fogant-e meg az adott mondat/megfogalmazás, vagy ott ül vele 3 másik ember és együtt rakják össze, hogy mit mondjon, esetleg meg van nyitva a PUA csábmester akadémia és ott olvas olyanokat, hogy "3 napig ne írj a nőre, hogy érezze, van életed nélküle is és kapcsolatban sem fogsz rátelepedni" meg hasonló tanácsok és ennek megfelelően akar cselekedni/tudatosan taktikázni, miközben amúgy meg már a falat kaparja, hogy reméli bejön a guruk tippje és nem veszíti el az egyetlen olyan nőt, akivel fél év alatt Tinderen összematchelt és összetett mondatban válaszolt a sziára.

2021. jan. 28. 15:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok, ezt egy férfi csinálja velem. Megkérdezném, de miért, ha nem válaszol?
2021. jan. 28. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, sejtettem a kérdésből is, hogy nő vagy. De még mindig nem írtad le, hogy miről beszélgettetek és hol szakadt meg a beszélgetés.
2021. jan. 30. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!