Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedéskor amikor alakulna több is, de a srác még mindig csak a felületes csevejgésekre helyezi a hangsúlyt, adjam fel?
Több srácnál is feltűnt, hogy ismerkedéskor persze könnyebb témákrol van szo, elcsetelünk, jobb esetben elbeszélgetünk, vagy videochat stb stb
Telnek igy a napok hetek.
Kialakul bennem a hianyérzet hogy már várom mikor ir, hív mikor látom, felpezsdülök ha meglátom hogy hiv, mosolygos leszek stb
Elkezdek érezni, de hagyom az ismerkedést tovabbra is magátol futni spontán, azaz nem kezdek ömlengésbe mert korai lenne(amugy is olyan vagyok hogy egyből szerelmes leszek abba aki tetszik és 2 jó szót szólt is csak hozzam, gyakorta koppanok is).
Az ismerkedés keretébem ugye szép lassan körvonalazodnak a fő irányvonalak(ki kivel él, mikor lesz önállo, mik a tervei, sürgeti e azokat, vagy csak elvan, stb)
Es itt jön maga a kérdésem a problemam.
Feltűnt az, hogy a viccelődésen, hülyeségeken, felületes csevejeken tul én akàrmikor beszélek a céljaimrol, pl mikor lehetne már sajat lakasom, hogyan tervezem lépkedni feljebb a munkahelyi lépcsőkön, mit tervezek komoly kapcsolatban, miket hogyan oldanék meg, stb, szinte kapásbol visszaterelik a témát a felületes csevejre. Vicces videokra vagy hasonlók. És felnőtt férfiakrol beszélek 30 előtt par évvel vagy után, 40-ig.
Ugy érzem nincs soha kinek elmondanom esetleg egy nehezebb munkahelyi napot, vagy belső vivódásaim mert vagy nem érdekli vagy nem tud mit momdani rá.
Egyiket sem érzem társnak, lelki társnak, csak amolyan "játszotársnak" akikkel jó elhülyülni és többet ne is várjak.
Mit tegyek hogy egy srác megnyiljon es egyenranguként kezeljen akivel megoszthatja a komolyabb dolgait és kiváncsi az enyéimre is?
Nemsokára hív a mostani "online szerelmem"is, úgy imádom őt és ez nekem úgy befeketíti az egészet, hogy tereli a beszélgetéseket a komolytalan témakra csak:(
Szinte csak flörtölünk, miközben én már vágyom a közelségére is, de legszivesebben már vele is élnék, de ő elvan felhőtlenül igy online kacarászva velem és ennyi:(
Csak gondoltam megírom:
Lehet sikerül túl lennem rajta.
Ilyenek is hogy "jaj ne most hívj/ beszéljünk mert anyum meghallja, de írd, írok, később hívlak" á, én feladom.
Nem komoly nőhöz való srác.
Már lassan sikerül értelmesen is beszélgetnem a neten más srácokkal, Férfiakkal, akik nem cicóznak ilyenekkel. Két szó és jön akar. Nincs anyuka meg izé meg 300 km.
Próbálok masokra koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!