Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alábbi négy világsztár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi négy világsztár színésznő közül ki az akivel halandó emberként a legtöbb esély lenne összejönni?

Figyelt kérdés

TUDOM hogy még a "legkönnyebbel" is a kvázi lehetetlen kategória, ezzel sajnos tisztában vagyok, de azért bármi megtörténhet, szóval a "kvázi lehetetlenen" belül, ki az akivel a legkevésbé lenne mégis lehetetlen, akinél legalább egy fél ezrelék esélye lenne hétköznapi, vagy legalábbis majdnem hétköznapi embernek ha ismerkedni szeretne?

Azért ez a négy mert ők szerintem a legszebbek, legvonzóbb nők ma Hollywoodban, és tervezek kimenni az USA-ba LA környékére dolgozni majd, gondoltam hátha.

Nem kell lehurrogni, mint írtam tisztában vagyok az esélyekkel alapból, de mégis, ki az akinél abszolút ténylegesen nulla, és ki az akinél legalább valami 0,0001% esély lehet?

A négy színésznő akikre gondoltam, közülük kéne kiválasztani a leg "elérhetőbbet":

Gal Gadot, Scarlett Johansson, Brie Larson, Karen Gillan

Fikázást, röhögést ilyesmit nem kérek, mint írtam tisztában vagyok a dolgokkal, csak érdekel. A normális válaszokért viszont hálás leszek. :)

2021. jan. 28. 01:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem Marilyn Monroe-nál ne add alább!
2021. máj. 14. 00:37
 12/12 anonim ***** válasza:
"a szereposztó díványokról, ami egy bevett és létező jelenség még itt Magyarországon is, hát még USA-ban" Ezt honnét veszed? El nem tudom képzelni, hogy ahol a profit számít és egy színésznőnek millió dolláros gázsit fizetnek ez szempont lenne. West Site Story Alföldivel??? Macskák Haumannal???
2021. máj. 14. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!