Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban még a mai világban is fontosabb a férfiaknak, hogy a nő otthon legyen htb-ként és gyerekeket neveljen, minthogy legyen egy normális diplomája, amivel karriert tud csinálni és mellette ugyanúgy tudja a gyerekeket nevelni?
Legutóbbi társkeresős élményeimből kiindulva ezt a következtetést vontam le. Tudni kell a hátteret hozzá: 22 éves vagyok, pszichológusnak tanulok, 5 év alatt kapok olyan képesítést, amivel már rendesen el tudok helyezkedni, vagyis 25 eves koromig leszek egyetemista, ami szerintem a mai világban nem luxus, főleg hogy dolgozok is mellette mindig. De rendesen már negatívan diszkriminálva érzem magamat azért, mert vannak céljaim és terveim, ugyanis ez a legtöbb pasinak riasztó... Nem értem, hogy miért kéne még szinte gyerekfejjel egy gyereket szülnöm már érettségi után, ahelyett hogy szerzek egy normális diplomát, amivel mindig lesz állásom.
Ti hogyan vélekedtek erről? Főleg 20-30 év közötti férfiak véleménye érdekelne, de bárki írhat
Személy szerint én rosszul érezném magam attól, ha egy nő tőlem függne anyagilag... vagy bármilyen más módon. Egy nő legyen önálló és egyenlő partner a mindennapokban. A szexben lehet játszani ilyen-olyan szerepeket... ;)
Sok férfi megijed egyébként egy olyan nőtől, aki nem szorul segítségre. Valójában nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Hát még ha többet is keresnél náluk... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!