Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban még a mai világban is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban még a mai világban is fontosabb a férfiaknak, hogy a nő otthon legyen htb-ként és gyerekeket neveljen, minthogy legyen egy normális diplomája, amivel karriert tud csinálni és mellette ugyanúgy tudja a gyerekeket nevelni?

Figyelt kérdés

Legutóbbi társkeresős élményeimből kiindulva ezt a következtetést vontam le. Tudni kell a hátteret hozzá: 22 éves vagyok, pszichológusnak tanulok, 5 év alatt kapok olyan képesítést, amivel már rendesen el tudok helyezkedni, vagyis 25 eves koromig leszek egyetemista, ami szerintem a mai világban nem luxus, főleg hogy dolgozok is mellette mindig. De rendesen már negatívan diszkriminálva érzem magamat azért, mert vannak céljaim és terveim, ugyanis ez a legtöbb pasinak riasztó... Nem értem, hogy miért kéne még szinte gyerekfejjel egy gyereket szülnöm már érettségi után, ahelyett hogy szerzek egy normális diplomát, amivel mindig lesz állásom.

Ti hogyan vélekedtek erről? Főleg 20-30 év közötti férfiak véleménye érdekelne, de bárki írhat

2021. jan. 26. 15:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Pszichológus létedre itt a gyakorin kérdezel, akkor nyugodtan visszadhatod a pszichológus diplomádat.
2021. jan. 26. 19:02
 22/25 anonim ***** válasza:
46%
Meg tanulja. Szovegertes egyes.
2021. jan. 26. 19:19
 23/25 A kérdező kommentje:
Amúgy meg kíváncsi vagyok minden ember véleményére, szerintem azzal most nem érnék sokat, hogy ha pszichológus hallgatókat kérdeznék meg csak.. Nem értem amúgy, hogy ez miben befolyásolja, hogy hol kellene kérdeznem. Add vissza amúgy te a diplomádat nyugodtan, mert értő olvasás nulla.
2021. jan. 26. 20:12
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Asszem én írtam a dominanciáról. Nekem pl. ez nem része a "férfiasságomnak", meg igazából nem is nagyon foglalkoztatott soha, hogy megfeleljek a hagyományos férfiszerepeknek. Sokaknál viszont megvan ez, sokszor csak tudat alatt, nem kimondva, de pl. rosszul érzik magukat, ha a párjuk jobban keres, vagy sikeresebb valamiben. Nyilván a legtöbbeknél fontos valamiféle identitás, sokan ezt a (tradicionális) nemi szerepeik megélésében (is) találják meg, ami egy viszonylag kézenfekvő identitásképző -- nyilván ennek egy jelentős része nem tudatos döntés, hanem születésüktől fogva szívják magukba az őket körülvevő társadalom viselkedéséből.
2021. jan. 26. 20:12
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint én rosszul érezném magam attól, ha egy nő tőlem függne anyagilag... vagy bármilyen más módon. Egy nő legyen önálló és egyenlő partner a mindennapokban. A szexben lehet játszani ilyen-olyan szerepeket... ;)

Sok férfi megijed egyébként egy olyan nőtől, aki nem szorul segítségre. Valójában nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Hát még ha többet is keresnél náluk... :D

2021. jan. 27. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!