Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban még a mai világban is fontosabb a férfiaknak,
hogy a nő otthon legyen htb-ként és gyerekeket neveljen,
minthogy legyen egy normális diplomája, amivel karriert
tud csinálni és mellette ugyanúgy tudja a gyerekeket
nevelni?
Figyelt kérdés
Legutóbbi társkeresős élményeimből kiindulva ezt a következtetést vontam le. Tudni kell a hátteret hozzá: 22 éves vagyok, pszichológusnak tanulok, 5 év alatt kapok olyan képesítést, amivel már rendesen el tudok helyezkedni, vagyis 25 eves koromig leszek egyetemista, ami szerintem a mai világban nem luxus, főleg hogy dolgozok is mellette mindig. De rendesen már negatívan diszkriminálva érzem magamat azért, mert vannak céljaim és terveim, ugyanis ez a legtöbb pasinak riasztó... Nem értem, hogy miért kéne még szinte gyerekfejjel egy gyereket szülnöm már érettségi után, ahelyett hogy szerzek egy normális diplomát, amivel mindig lesz állásom.
Ti hogyan vélekedtek erről? Főleg 20-30 év közötti férfiak véleménye érdekelne, de bárki írhat
Ez igaz, hogy kicsit általánosítottam, bocsánatot is kérek azoktól, akikre ez nem igaz. Pont erre voltam kíváncsi, hogy mások hogyan vélekednek erről. #3-as: tök jó olvasni, hogy van aki hasonlóan gondolkodik és össze tudja egyeztetni a kettőt. #4-es: konktrétan megkérdezte tőle, hogy minek akarok karriert és mondta, hogy az előző batátnője ezért szakított vele, mert az is menni akart mesterképzésre, ő meg nem fogadta el ezt... #7-es: abban van valami, hogy rossz helyeken ismerkedek és a nem megfelelő férfiakkal, de ez a fentebb említett személy például állatorvos volt, és amúgy egyre inkább diplomás férfiaknál is észreveszem, hogy nem akarnak karrierista nőt.. Persze biztos vannak sokan, akiknek ez vonzó, sajnos én valahogy sosem ilyenekkel találkozom. #8-as: eddig én is így gondoltam, hogy azért így gondolják a férfiak, de kezdenek az elképzeléseim megcáfolódni. #9-es: hú ez így kicsit félelmetesen hangzik amúgy a másik fél részéről.. pedig amúgy a jó pszichológusok szét tudják választani a munkát és a magánéletet.
2021. jan. 26. 15:44
12/25 anonim válasza:
Pszichológus hallgatóként kissé fura hogy egy ennyire általánosító kérdést teszel fel és addig nem jutottál el, hogy minden ember egyedi, egyedi mentalitással, beállítódottsággal, célokkal és hogy neked egy olyat kell találni akivel passzoltok, a többi 736252152 véleménye teljes mértékben irreleváns.
2021. jan. 26. 16:03
13/25 A kérdező kommentje:
A kérdés maga lehet, hogy általánosító,de leírtam amúgy, hogy pont ezt szeretném megtudni, hogy ez a kijelentés, amit én nem biztos, hogy így gondolok, mennyire igaz. Inkább következtetést szeretnék levonni abból, hogy ezen a téren mit csinálhatnék másképp, hogy sikeresebb legyek a társkeresés területén is
2021. jan. 26. 16:08
14/25 anonim válasza:
8-as vagyok, mégis lehúzott a sok incel XD
vagy eltartott nő? ki tudja.
Csak úgy tudod felmérni, mit akar a férfi, ahogyan a többi nő. Érdeklődj, beszélgessetek, ami nem az ilyen viccelődő small talk. Mit gondol, milyen világlátása van stb
2021. jan. 26. 16:09
15/25 A kérdező kommentje:
Egyébként #12-es: van valami közöd a pszichológiához? Mert ha van, akkor valószínűleg tudod, hogy a pszichológia jó nagy része általánosításokon alapszik ;)
2021. jan. 26. 16:09
16/25 A kérdező kommentje:
sajnálom #8-as, én pedig felpontoztalak :D
igen, sok dolog ki tud derülni egy mélyebb beszélgetésből, már ha vevő rá az illető
2021. jan. 26. 16:11
17/25 anonim válasza:
Ja, de pont itt hasznalhatod a tanultakat. Onismeret pl jol jon.
Amiota ilyen konyveket olvasok, jobban leszurom pl a jatszmakat stb.
2021. jan. 26. 16:13
18/25 A kérdező kommentje:
Az önismeret tényleg fontos amúgy, ebben igazad van.
2021. jan. 26. 16:44
19/25 A kérdező kommentje:
ez a dominancia dolog amúgy érdekes volt, amit az egyik válaszoló felvetett. mennyire érzitek férfiasabbnak magatokat, ha eltarthattok egy nőt, vagy ha nem is teljesen el, de nagyban függ tőletek egy nő pénzügyileg?
2021. jan. 26. 18:18
20/25 anonim válasza:
Magamat sem tudom, nemhogy egy not, vagy a gyerekem ha lenne xd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!