Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ekkora hátrány a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora hátrány a férfiaknál az ismerkedés során, hogy egészen biztosan soha nem akarok gyereket?

Figyelt kérdés
28-30 körüli pasikról beszélek, korosztályomról, idősebbekkel nem fogok ismerkedni. Mikor részletesen kifejtem a legtöbben megdöbbennek a radikális nézőpontomon. Nevetséges szerintem, hogy 16 évesen simán szülhet bárki, de 40 éves kor alatt vagy 3 gyerek nélkül itthon nem végzik el a sterilizációt, ha tehetném már régen túlestem volna ezen (tudom-tudom, külföldön megcsinálják). Az szintén vicc, hogy egy nő bármikor dönthet úgy, hogy a leendő apa akarata ellenére megszüli a gyereket, később követeli tőle a gyerektartást, és nem várnak el egy nyilatkozatot arról, hogy mindketten (anya+apa) valóban együttesen akarják-e azt a gyereket.

2021. jan. 26. 13:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
18%

Sztem egy novel aki nem akar gyereket azzal valami baj van. Eleg sok psichologiat olvastam, ritka az amikor egy no nem akar gyereket es testben es lelkben epkezlab ember. Youtubeon lazan megtalalod pld jordan b peterson velemenyet a temaban.

En szemely szerint ilyen novel mar ismerkedeskor megszakitanam a kapcsolatot.

Ismerek jopar kutyas not akik 35-40es eveikben jarnak es soha eletukben nem volt egy normalis kapcsolatuk, nincs gyerekuk es nem is akarnak gyereket. Csak egy epkezlab pasira vagynak aki nem csak megdugni akarja oket... De egyszeruen nem talalnak ilyent.

2021. jan. 26. 16:07
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Ha férfi lennék, nekem is tökmindegy lenne, hogy lesz-e gyerekem, vagy nem. Ha nem tetszik, lelépek és annyi.
2021. jan. 26. 16:12
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

8-as, ugye ezt nem kérdezted komolyan? :D

Nyugi, kérdező, én sem akarok, és?

Amúgy is sok pasi így-úgy akar, aztán az első szrságnál inkább lelép, szerencsétlen nő meg cs.sz.heti az egész életét onnentól kezdve.

2021. jan. 26. 17:02
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
11 Jóféle pszichológiai forrásokat olvashattál, én egyetemen tanultam pszichológiát és ott érdekes módon valahogy nem az álláspont, hogy aki nem akar gyereket az valamiféle genetikai selejt lenne.. :D Mondjuk az mindent elmond rólad, hogy egy ilyen hulladéknak mint Jordan B Peterson adsz a szavára. Természetesen az rendben van, hogy ilyen nőkkel nem ismerkedsz, de azért egyből betegnek beállítani undorítóan korlátolt felfogásra vall. Az én gyermektelen ismerőseim nagy része teljesen normális életet él, párkapcsolata van vagy házas, szakmailag sikeres, jó szociális hálóval, barátokkal, hobbikkal, szóval azért nem mindenkiből lesz kivénhedt macskás/kutyás néni, hiába szeretnéd :D
2021. jan. 26. 17:20
 15/16 anonim ***** válasza:
"...akik szeretnének gyereket, azokkal nem egymást keressük.": én tutira nem szeretnék gyereket, de valószínűleg akkor sem engem keresel, sajnos. (F39)
2021. jan. 26. 20:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam se lenne hátrány, soha nem volt az. Bár tény, hogy én is elmúltam 30(33). :D
2021. jan. 27. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!