Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Többre becsülnétek társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többre becsülnétek társkeresésileg egy férfit, ha megtudnátok róla, hogy a legmenőbb csajozási és csábítási szövegeiből ír egy könyvet?

Figyelt kérdés

Lesz egy rendezvous-m a jövő hét folyamatában, és azt gondoltam, imponálólag hatna a női kisasszonyra, ha megtudná, hogy egy csábításügyi könyvön dolgozom. Ez egyszerre keltene intellectual és alpha male benyomást az illető hölgyikében, nem?

Esetleg fokozva a bejelentés effectusát, odahajolnák a leányzó nőcikéhez, és mély acousticájú, zengzetes hangozattal a fülébe mormolnám:

- És ha szeretnél... te lehetsz az utolsó és legszebb fejezet ebben a könyvben!

2021. jan. 26. 09:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
59%
Az ilyen eléggé leegyszerűsítően gondolkodhat a nőkről, ha ilyen szövegei vannak.
2021. jan. 26. 11:08
 12/24 A kérdező kommentje:
11 Miért? A hölgyleányok szeretik a sikeres alpha pasikat, nem?
2021. jan. 26. 11:40
 13/24 anonim ***** válasza:
45%

Nem az a sikeresség fokmérője, hogy a női nemet leáltalánosítva "hejj én aztá' tom mit kell nekik mondani" típusu dolgokkal foglalkozik - véleményem szerint.

Férfi vagyok biztos van sok nő aki másképp gondolja.

2021. jan. 26. 11:54
 14/24 anonim ***** válasza:
49%
Ismertem egy Sanyi nevű srácot, neki volt ilyen beszéde. De nála teljes mértékben érthető volt, mert down szindrómás. Ennyire persze nem tolta túl, de a "hölgyike" szót sokszor használta nőkre.
2021. jan. 26. 12:11
 15/24 anonim ***** válasza:
53%

aaz még alfahím.

Ez a pua dolog már az amcsiknál is kihalt. Itthon sem volt nagy szám max 10-13-mas években, de ma már nevetséges az összes manipuláló fogás

2021. jan. 26. 12:26
 16/24 Thispain ***** válasza:
100%
#15. A "pua" dolog már akkor is nevetséges volt, amikor megalkották, csak még akkor nem esett le a poén. xD
2021. jan. 26. 12:32
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

16

ja igaz, el is felejtettem:D Ez a pua a pasik szabó pétere.

2021. jan. 26. 12:34
 18/24 Thispain ***** válasza:
Egyébként a kérdésre válaszolva, az illetőt nem csak fejbe v ágnám egy csajozási szakirodalom kötettel, arcon vágnám a szimpátia kialakítása szakirodalmának az első 3 kötetével is, emellett elvágnám a torkát(ha te lennél az az illető).
2021. jan. 26. 12:36
 19/24 anonim ***** válasza:
Fel vannak vértezve ezek a rendkívül jó "csábítás-ismerők "shit-teszt-kezelési technikákkal" is. Ez is a szakirodalom része asszem.
2021. jan. 26. 12:46
 20/24 anonim ***** válasza:
vááá shit teszt, meg kino eszkalációs tenyérjóslás. De előtte olvass brian tracy-t
2021. jan. 26. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!