Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor ér véget ez a társkeresési irreality?
Úgy kmépzelik, ahogy az öreg, dagad, kopasz papik is ráírnak a fiatal nőkre. Inkább annak örülj, hogy nem anyád, nagyanyád korabeli rondaságok írtak rád.
A jó nők találnak párt a való életben is, esetleg mégsem vagy olyan jópasi, mint hiszed.
"Azóta még jobb férfi lettem"
Hahaha
"Régebben társkeresőn irtak rám szép nők is"
ja, akkor még biztos te is fiatal voltál.
Ez fordítva is igaz amúgy.
Egyeseknél nincs önkrtikika, plusz értelmi színvonal soknál nagyon gyenge.
És amikor nem válaszolsz vissza, vagy éppen megmondod nem szeretnél ismerkedni akkor kifordulnak magukból és alpari stílusban nyilvánulnak meg.
Facebook csoportokban szinte csak ilyen van, ott nem is érdemes ilyennel próbálkozni, nagyon gáz szerintem.
Aszongya más okossággal rendelkezik. :)
Gondolom te is az élet iskolájába jártál. Akkor ha ilyen okos vagy, áruld el nekem, mennyi 6-szor 9?
Attól egy átlagos nő még vágyhat átlagos férfira, hogy te nem jössz be neki. Nekem sem jön be minden átlagos férfi, de sosem kéne átlag feletti, na erre varrj gombot.
Ja, és a nők többsége nem ír rá senkire, tehát nem tudod mire vágyik. Én olyan jó pasikat passzolok társkeresőn, hogy ihaj. Miért? Mert nem illünk össze. Fiatalabb stb. Nem kell, de ezek meg csak írnak, írnak rám.
Férfiként az átlagos = selejt
A kérdező is ilyen lehet csak túlértékeli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!