Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor ér véget ez a társkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor ér véget ez a társkeresési irreality?

Figyelt kérdés
Akárhányszor kiirtam facebook csoport ismerkedős szöveget csak és kizárólag ronda nők irtak.Elhizott és csunya arcu.Átlag feletti külsővel teljesen más értékrenddel okossággal és egyébbel rendelkezem.Miért csak az ilyen selejt ir rám?Vagy mindenkire ráirnak ezek?Na jó egy volt amelyik talán átlag alattinak mondható.Siralmas.Hogy képzelik ezt a nők?Régebben társkeresőn irtak rám szép nők is igaz hogy vszeg kamuk voltak bár kitudja volt amelyikkel sokat beszéltem.Azóta még jobb férfi lettem de az igényeik még jobban korcsusulhattak
2020. dec. 12. 18:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom te is ilyen "selejt" vagy.
2020. dec. 12. 18:26
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Jobb férfi lettél? Fiatalabb? Milliárdos? Ne röhögtess már.
2020. dec. 12. 18:27
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

Úgy kmépzelik, ahogy az öreg, dagad, kopasz papik is ráírnak a fiatal nőkre. Inkább annak örülj, hogy nem anyád, nagyanyád korabeli rondaságok írtak rád.

A jó nők találnak párt a való életben is, esetleg mégsem vagy olyan jópasi, mint hiszed.

"Azóta még jobb férfi lettem"

Hahaha

"Régebben társkeresőn irtak rám szép nők is"

ja, akkor még biztos te is fiatal voltál.

2020. dec. 12. 18:33
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
NEVÖRR!!! Muhahahahhahhahaahhaa
2020. dec. 12. 18:54
 5/16 anonim ***** válasza:
89%

Ez fordítva is igaz amúgy.

Egyeseknél nincs önkrtikika, plusz értelmi színvonal soknál nagyon gyenge.

És amikor nem válaszolsz vissza, vagy éppen megmondod nem szeretnél ismerkedni akkor kifordulnak magukból és alpari stílusban nyilvánulnak meg.

Facebook csoportokban szinte csak ilyen van, ott nem is érdemes ilyennel próbálkozni, nagyon gáz szerintem.

2020. dec. 12. 18:58
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Aszongya más okossággal rendelkezik. :)

Gondolom te is az élet iskolájába jártál. Akkor ha ilyen okos vagy, áruld el nekem, mennyi 6-szor 9?

2020. dec. 12. 19:13
 7/16 anonim ***** válasza:
50%
Nekem a fb-os új társkeresős alkalmazásban volt hasonló élményem. Fiatalosan kinéző 30-as férfi vagyok, a regisztrálásom után nem sokkal pittyegett a telefonom, hogy tetszem valakinek. Megnéztem, hát egy kissé csúnyácska, molett, majdnem 50 éves nő volt az illető, Romániából. Átlagos külsejű, normálisnak tűnő lányokat jelöltem be eddig, de senki sem jelölt vissza. Ennyit arról, hogy az átlagos nők kire/mire vágynak...
2020. dec. 12. 19:50
 8/16 anonim ***** válasza:
83%

Attól egy átlagos nő még vágyhat átlagos férfira, hogy te nem jössz be neki. Nekem sem jön be minden átlagos férfi, de sosem kéne átlag feletti, na erre varrj gombot.

Ja, és a nők többsége nem ír rá senkire, tehát nem tudod mire vágyik. Én olyan jó pasikat passzolok társkeresőn, hogy ihaj. Miért? Mert nem illünk össze. Fiatalabb stb. Nem kell, de ezek meg csak írnak, írnak rám.

2020. dec. 12. 20:03
 9/16 anonim ***** válasza:

Férfiként az átlagos = selejt

A kérdező is ilyen lehet csak túlértékeli magát.

2020. dec. 13. 08:29
 10/16 anonim ***** válasza:
66%
Attól, hogy sokan lehúzták a válaszomat, sajnos még ez az igazság. Átlagos külsejű férfiként nem sok sikerélményről tudok beszámolni életem során, pedig sokakkal ellentétben tudtam, hogy "hol a helyem", "mi az én szintem", és átlagos lányoknál próbálkoztam. És ezt a negatív hozzáállásomat most a fb-os társkereső is igazolta. Gyakorlatilag levegőnek néz mindenki, még csak odáig sem jutok el, hogy egyáltalán elkezdjünk beszélgetni. Mondjuk ez nem csoda, az átlagos nők nagy része is csak a menő jópasikra nyáladzik, sőt, azt hiszi, hogy neki alanyi jogon jár a környék legjobb kanja. De persze érthető is, hogy ha bejelöli őt egy menő gyerek (esetleg több is), akkor nem egy átlagos csávónak fog esélyt adni. Csak nem értem, hogy akkor mire jó hülyíteni az átlagos férfiakat, meg minek kioktatni azokat a férfiakat, akikre azt mondják, hogy azért nem találnak párt, mert nem ismerik a saját szintjüket. Itt sok esetben nem a férfiak "szintismeretével" van baj, hanem a nők igényeivel. Nyugodtan bevallhatja minden átlagos nő, hogy neki is hamarabb bejön egy jópasi, mint egy átlagos. Nincs ebben semmi rossz, és legalább őszinte, nem kelt illúziókat az átlagos férfiakban.
2020. dec. 13. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!