Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor ér véget ez a társkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor ér véget ez a társkeresési irreality?

Figyelt kérdés
Akárhányszor kiirtam facebook csoport ismerkedős szöveget csak és kizárólag ronda nők irtak.Elhizott és csunya arcu.Átlag feletti külsővel teljesen más értékrenddel okossággal és egyébbel rendelkezem.Miért csak az ilyen selejt ir rám?Vagy mindenkire ráirnak ezek?Na jó egy volt amelyik talán átlag alattinak mondható.Siralmas.Hogy képzelik ezt a nők?Régebben társkeresőn irtak rám szép nők is igaz hogy vszeg kamuk voltak bár kitudja volt amelyikkel sokat beszéltem.Azóta még jobb férfi lettem de az igényeik még jobban korcsusulhattak
2020. dec. 12. 18:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 Melyik a válaszod?
2020. dec. 13. 12:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Én itt igazából csak egy dolgot nem értek.Azt mondod átlag feletti vagy,ezért okos vagy és céltudatos.Már ne haragudj,de a kettőnek mi köze van egymáshoz? Egy csúnyácskább nő nem lehet okos,és csak 8 osztályt néztek ki belőle? Én ezt pont fordítva láttam mindig.A szőke,50 kilós csajok kivétel nélkül hülyék voltak,mint a segg.Csak az insta,a tiktok meg ezek a baromságok.Egy érettségitől azt hiszik zsenik lettek.Csoporttársaim közül meg csak a kevésbé jó külsejűek az évfolyamelsők.Köztük egy gyerekes arcú,eléggé csúnyácska srác és egy 120 kilós csaj kb.Úgyhogy szerintem eléggé hülyeséget beszélsz.Arról nem is beszélve,hogy Te azt állítod átlag feletti vagy,de ezt a másik nem is megerősítette? Mert ettől még simán lehetsz átlagos úgy,hogy semmi különleges nincs benned.Nagyon egyénfüggő,hogy kinek mi jön be.Ennyiből én is elmondhatnám mindennek az idős papákat,akik a korosztályomnak irogatnak.. 22/l
2020. dec. 13. 14:01
 13/16 anonim ***** válasza:
#11: A 7-es.
2020. dec. 13. 16:19
 14/16 anonim ***** válasza:
#13 Hát az nem volt egy nagy eresztés.
2020. dec. 15. 21:16
 15/16 anonim ***** válasza:
#14: Nem is neked szántam, mondjuk én nem is kritizálom mások hozzászólásait. Azokat meg nem tudom sajnálni, akik megsértődnek az általam leírt igazságon.
2020. dec. 15. 21:26
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 igazságon? Írtál 1 db példát, és az alapján vontál le következtetéseket emberek tömegeire vonatkozóan. Úgy mond következtetéseket, mert kihagytad az állítmányt. Meg úgy mindent.
2020. dec. 15. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!