Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többre becsülnétek társkeresésileg egy férfit, ha megtudnátok róla, hogy a legmenőbb csajozási és csábítási szövegeiből ír egy könyvet?
Figyelt kérdés
Lesz egy rendezvous-m a jövő hét folyamatában, és azt gondoltam, imponálólag hatna a női kisasszonyra, ha megtudná, hogy egy csábításügyi könyvön dolgozom. Ez egyszerre keltene intellectual és alpha male benyomást az illető hölgyikében, nem?
Esetleg fokozva a bejelentés effectusát, odahajolnák a leányzó nőcikéhez, és mély acousticájú, zengzetes hangozattal a fülébe mormolnám:
- És ha szeretnél... te lehetsz az utolsó és legszebb fejezet ebben a könyvben!
2021. jan. 26. 09:48
A kérdező szavazást indított:
Ah, ezek után szívesen elvonulnék a pasival a magánykönyvtáramba kettesben!
Lennék a gentleman múzsája, és odaadnám könyvjelzőnek a harisnyakötőmet!
Kicsit nyomulósnak érezném...
Fejbe vágnám egy csajozási szakirodalom kötettel!
32 szavazat
1/24 anonim válasza:
Ha már játszod az agyad kicsit kreatívabban, ne legyél Barney. Az csak neki áll jól. Különben meg falra mászok a szövegedtől, borzalmas és idegesítő.
3/24 anonim válasza:
Ennél mondjuk lehetne kiírni viccesebb kamu kérdést is :/ Na jó, nagy jóindulattal 3,5/10 pont.
4/24 anonim válasza:
odahajolnák....pff ezzel a helyesírással nem írsz te semmilyen könyvecskét!
5/24 anonim válasza:
Én nem vágnám fejbe. Azt vágom fejbe aki valamit kivált belőlem. Ez annyira szar még viccnek is hogy néznék rá hogy “ma a ***”, és elsétálnék.
6/24 anonim válasza:
Én az első kettőre szavaznék, ha lehetne. :D
8/24 anonim válasza:
Se egy charm, se egy alpha, se egy rendezvous a címben... Túljártál az eszemen, bedőltem és megnyitottam a kérdést. :D
9/24 anonim válasza:
A válaszom kiegészíte:
- én a nedves csipketangám adnám oda könyvjelzőnek! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!