Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bipolárisként találhat párt az ember?
Figyelt kérdés
Dokinál nem voltam ilyennel, de elég erős a gyanúm, hogy bipoláris lehetek. Vagy csak szimplán sokszor ingadozik a hangulatom. A lényeg, hogy van-e rá esély, hogy talál magának párt egy ilyen ember? Illetve kinek fogadják el jobban, hogy bipoláris, nőnek, vagy férfinak?2021. jan. 26. 08:56
11/15 anonim válasza:
10
Hát persze.
Meg az 51es körzetben is ufókat tárol az amerikai hadsereg, illetve obama egy gyíkember.
Hagyjuk már a hülyeségeket.
12/15 anonim válasza:
Jártál ott h ennyire tisztában vagy vele? Vagy igy mire irod ezt most ilyen magabiztosan?
13/15 anonim válasza:
"Jártál ott h ennyire tisztában vagy vele?"
Igen, jártam. És a családomban is van pszichiáter.
Szóval hagyjad a konteós újvilágtudat hülyeségeidet.
14/15 árokpart válasza:
Miért ne sehol nincsen írva, hogy lenne ilyen, hogy párral való visszaélés bűntette.
15/15 anonim válasza:
Persze, hogy talalhatsz. En evekig mentem egy bipolaris utan, aki minden letezo szemetseget megcsinalt velem.
Vannak olyan alacsony onertekelesu emberek, mint en, akik hagyjak magukat szetalazni. Gyalazat ez a betegseg. Akinek van esze, menekul toletek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!