Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magas nők beérik velük egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas nők beérik velük egy magas férfival, vagy a férfiak közt is igazán magas férfira vágynak?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok ismerkedéskor ha a kifejezetten magas, 175 cm és feletti csajokat keresném akkor mi történne. Én 196 cm vagyok. Tudom nem a magasság az egyetlen dolog a világon és nem is várom hogy emiatt bárki a lábam elé boruljon, de vajon a nőben magas nők jobban keresik a férfiban magas férfiakat, vagy egy 175-185 cm magas nő ugyanolyan eséllyel állapodik meg egy 175-185 cm magas, vele kb egy magas férfival?

Nem emberkísérletet akarok végezni, hanem saját magam miatt érdekel. Régen nem foglalkoztatott, de az utóbbi időben tetszeni kezdett a gondolat hogy kifejezetten magas párom legyen, mert eddig a tartós kapcsolataim tőlem 25-35 centivel kisebb nőkkel voltak. Nyilván utóbbiak vannak többen a világon, eddig hogy a magasságra nem figyeltem direkt, ezért velük hozott össze inkább a véletlen. Amit nem bánok, csak érdekelne sok szempontból mégis milyen egy magas nővel, akivel csak 15-20 centi van közte és köztem.

2021. jan. 25. 13:37
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
A testvérem nevében tudok nyilatkozni, mivel ő 183 centi magas. A kritériuma volt, hogy a pasi legalább vele egymagas legyen. Én csak 174 centi vagyok, de nekem is fontos volt, hogy a partnerem legalább egymagas legyen velem.
2021. jan. 25. 13:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Ugyan én "csak" 173 centi vagyok, de ugyanolyan eséllyel állapodok meg egy 173-183 centi magas férfinál, mint egy közel 2 méteresnél. Egyáltalán nem ez számít, huszadrangú dolog.
2021. jan. 25. 13:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából az érdekel ha magas nőkkel szeretnék ismerkedni, akkor sokkal nehezebb lesz-e még így is hogy én is magas vagyok, mert sokkal kevesebb van nyilván belőlük mint átlagos magasságú nőből, tehát ritkábban fogok találni, kisebb a merítés. (?) Vagy pedig nem lesz olyan iszonyatosan nehéz, mert azért egy magas nő szemében is pluszpont, hogy én is magas vagyok.
2021. jan. 25. 14:08
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Xarnak a magasságodra, ha csóró vagy.
2021. jan. 25. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
180cm magas vagyok, nálam személy szerint sosem volt ez szempont, csak annyit szerettem volna, hogy kellemetlenül nagy különbségek ne legyenek (szóval ne tudjam a hónom alá csapni az illetőt). A barátom pont egymagas velem, sosem hoztam fel előtte ezt a témát, ő szokott azon szorongani, hogy nem elég magas.
2021. jan. 25. 17:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Mindketten 182 cm magasak vagyunk, de volt ennél magasabb párom is. Nálam a magasság nem plusz pont. Nem ez a döntő.
2021. jan. 25. 17:20
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
#2 LOL huszadrangú dolog, ha legalább olyan magas mint te. :D
2021. jan. 25. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:
170 vagyok, a párom 5 cm-rel alacsonyabb. Nem érdekel, ki néz meg, aki megjegyzést tesz, azt elhajtjuk a francba. Boldogok vagyunk, szeretjük egymást és az a lényeg.
2021. jan. 25. 20:28
 9/10 anonim ***** válasza:

"#2 LOL huszadrangú dolog, ha legalább olyan magas mint te. :D"

Lol, volt már nálam alacsonyabb párom és nem a magasság miatt mentünk szét. Szóval erről ennyit...

De a kérdés nem az alacsonyabbakra vonatkozott, hanem arra, hogy egy magasabb nőnél számít-e, hogy a párja vele kb. egymagas-e vagy 15-20 centivel magasabb. Erre írtam, hogy huszadrangú, de látom a szövegértésed sajnos nem előzi meg a frusztrációidat.

Egyébként szerintem nem ördögtől való dolog, hogy a nők nagy része nem akarja a "hóna alá csapni" a párját. Meg van különbség, hogy a párom kicsit alacsonyabb, vagy 20 centi van közöttünk az én javamra. Az alacsonyság is relatív, attól függ, mennyivel.

2021. jan. 26. 08:51
 10/10 anonim ***** válasza:

#9 "ugyanolyan eséllyel állapodok meg egy 173-183 centi magas férfinál, mint egy közel 2 méteresnél."

Eléggé precízen adtad meg a magasságokat, ennyi erővel annyit is írhattál volna hogy veled közel egymagas. Így ne csodálkozz ha félreérthető.

2021. jan. 26. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!