Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas nők beérik velük egy magas férfival, vagy a férfiak közt is igazán magas férfira vágynak?
Kíváncsi vagyok ismerkedéskor ha a kifejezetten magas, 175 cm és feletti csajokat keresném akkor mi történne. Én 196 cm vagyok. Tudom nem a magasság az egyetlen dolog a világon és nem is várom hogy emiatt bárki a lábam elé boruljon, de vajon a nőben magas nők jobban keresik a férfiban magas férfiakat, vagy egy 175-185 cm magas nő ugyanolyan eséllyel állapodik meg egy 175-185 cm magas, vele kb egy magas férfival?
Nem emberkísérletet akarok végezni, hanem saját magam miatt érdekel. Régen nem foglalkoztatott, de az utóbbi időben tetszeni kezdett a gondolat hogy kifejezetten magas párom legyen, mert eddig a tartós kapcsolataim tőlem 25-35 centivel kisebb nőkkel voltak. Nyilván utóbbiak vannak többen a világon, eddig hogy a magasságra nem figyeltem direkt, ezért velük hozott össze inkább a véletlen. Amit nem bánok, csak érdekelne sok szempontból mégis milyen egy magas nővel, akivel csak 15-20 centi van közte és köztem.
"#2 LOL huszadrangú dolog, ha legalább olyan magas mint te. :D"
Lol, volt már nálam alacsonyabb párom és nem a magasság miatt mentünk szét. Szóval erről ennyit...
De a kérdés nem az alacsonyabbakra vonatkozott, hanem arra, hogy egy magasabb nőnél számít-e, hogy a párja vele kb. egymagas-e vagy 15-20 centivel magasabb. Erre írtam, hogy huszadrangú, de látom a szövegértésed sajnos nem előzi meg a frusztrációidat.
Egyébként szerintem nem ördögtől való dolog, hogy a nők nagy része nem akarja a "hóna alá csapni" a párját. Meg van különbség, hogy a párom kicsit alacsonyabb, vagy 20 centi van közöttünk az én javamra. Az alacsonyság is relatív, attól függ, mennyivel.
#9 "ugyanolyan eséllyel állapodok meg egy 173-183 centi magas férfinál, mint egy közel 2 méteresnél."
Eléggé precízen adtad meg a magasságokat, ennyi erővel annyit is írhattál volna hogy veled közel egymagas. Így ne csodálkozz ha félreérthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!