Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sincs esélyem így boldog párkapcsolatra? (Hosszú)
Magamról annyit (ha már engem is érint a kérdésem), hogy rengeteg egészségügyi gondom volt egész életemben, 8 évesen majdnem meghaltam betegség miatt, ami hatással van az egész életemre. Testileg nem vagyok 100%-os, kb 90, de ez nem látszik. Emiatt magántanuló voltam az iskolában, mert sokat voltam beteg. Lelkileg ez nagyon megviselt és valamennyire egész életemben hatással lesz rám.
Sokáig nem tudtam/mertem idegenekkel beszélni kb semmilyen szinten, de már egy jó ideje nincs ilyen gondom. Szociális életem továbbra se nagyon van, mert nem vagyok társasági ember. Introvertált vagyok. Egyedül szeretek lenni vagy kevés ember társaságában. A tömeget nem szeretem, de nincs fóbiám tőle, nem kapok pánik rohamot vagy ilyesmi a sok embertől. Igazából az összes "értékem" úgymond, az belső tulajdonság. A személyiségem simán alkalmas lenne párkapcsolatra, viszont a külsőm nem. Természetesen vannak belső hibáim is, amiből talán a legrosszabb, hogy nagyon kritikus vagyok magammal szemben, illetve önbizalomhiány bizonyos területeken. A külsőmről annyit, hogy átlagos kinézetem van, arcra igazából nem tudok mit mondani, mert vagy tetszik valakinek vagy nem. Képeken nagyon rondának látom az arcomat, viszont tükörben egész jónak. Testalkatom átlagos, de egyre izmosabb, mert rendszeresen edzek. Ami viszont nagyon esélytelenné tesz a párkapcsolatra, hogy alacsony vagyok. 173cm. Egy férfi legvonzóbb külső tulajdonsága a magasság kb bármelyik nő szerint. Ezt még szakértők és kutatások is megmondják, hogy 180cm alatt egy férfinak iszonyatosan nehéz barátnőt találnia. A másik pedig a péniszem mérete. Azzal ellentétben, amivel itt nyugtatni szokták az embereket, a valóságban fontos a jó szexhez. Fizikailag képtelen különböző méret ugyan azt az ingert produkálni. Nekem sajnos rövid és vékony (14-15cm hosszú és 4cm vastag). Tudom, hogy ezt átlagosnak mondják, de a nők számára ideális méret alatt van. Ezek fontos dolgok, de sajnos nem tudok rajtuk változtatni és így párkapcsolat szempontjából semmit nem érek a többivel, amin változtatok.
Ha van kérdés velem kapcsolatban, szívesen válaszolok. Ha esetleg kihagytam valamit, ami fontos lenne.
Nem a magasságoddal és a méreteddel van probléma, hanem a gondolkodásoddal. Sok alacsony nő van, sok 180 alatti fiúnak van párja, pl párom és én is 174-175 magasak vagyunk. Hidd el, sokkal jobban felfújod ezt a témát, mint kellene.
A 14-15 cm pedig teljesen átlagos méret, ezt ezen az oldalon naponta 20x biztos olvashatod és kutatások is alátámasztják. Nyilván nem tudja ugyanazt az ingert hozni 2 különböző méret, de miért is kéne? Szerinted minden nőnek ugyanarra az ingerre és méretre van szüksége? Mi is különbözőek vagyunk ám, nem tud mindenki befogadni egy 20-ast...
Magadban próbálj változtatni, a gondolkodásodon, az önbecsüléseden kéne dolgozni.
Ha már úgyis eldöntötted, hogy nem lesz nőd, akkor kár bármit is írni.
Az én párom 168 cm.
A nők hüvely hossza és kényelmes tágulási képessége nem azonos. Ahogy a farok méret terén vannak eltérések, úgy a hüvely se egy sablonra gyártott valami.
Ezen érdemes lenne elgondolkozni.
Én 168 cm vagyok és főiskola alatt nagyon sok lánnyal voltam, most van menyasszonyom is. Kigyúrtam magam olyan 18-huszonpár évesen, pedig régen volt hogy 50 kg voltam középiskolásként! Mostanában pedig olyan 80 körül és adoniszi izmos alkatom van. A farkam 15 cm és a legtöbb nőnek elég volt.
Ezen kívül minden mással kompenzáltam amivel lehet. 20 éves koromig én is szűz voltam egyébként és utána indultak be radikális változások. Elkezdtem jobban adni magamra, nagyon igényesen, stílusosan öltözködni, jobban figyelni a higiéniámra. Lett egy jó dumám, jó kiállásom, tökösség, kezdeményezőkészség, magabiztosság. Nem egyik napról a másikra, hanem jó pár évig kellett hozzá gyakorolni a csajozást. Lett egy matek-tesi tanári diplomám, aztán eljöttem dolgozni a szüleim nyomdokait követve a honvédséghez specializált területre és most elég jól keresek.
27/F
Nálad a gondok fejben vannak, ez akadálya lehet a párkapcsolatnak! 159cm-es nő vagyok a párom alacsonyabb nálad, még 10cm-es sarokkal is rendben lenne a magassága (nem járok ilyesmiben, mert nem tudok), a gatyádban meg teljesen átlagos a szerszám, ennél kisebbel is bőven ki lehet elégíteni a nőket, ha valakinek ez kevés, akkor az ő hüvelye tágasabb, mint az átlag.
Az egyetlen, ami a boldog párkapcsolattól elválaszt, az a kishitűséged, ismerkedni kell, és a csalódás is benne van a pakliban, de akkor újra kell próbálkozni.
Lányként azt mondom, semmi baj nincs sem a magasságoddal, sem az egyéb méreteiddel, szóval ez nem ürügy arra, hogy beülj egy sötét sarokba.
Én átlagos magasságú lány vagyok (164), a legtöbb nőnek csak annyi a fontos, hogy a férfi pár centivel magasabb legyen nála. Szóval nem kell a duma a 180-asokról.
Az ágyban meg a legtöbb nő olyan társat keres, akivel megvan a harmónia és az odaadás. A többi az mellébeszélés.
Először is, ha a külső adottságaid átlagosak, és emellett ápolt vagy (rendezett haj/arcszőrzet, egészséges fogsor, ízléses/stílusos ruhák), meg még esetleg látszik is, hogy sportolsz, akkor férfiként bőven jó vagy.
A magasságod se annyira kevés, vannak nálad 10 centivel alacsonyabb férfiak is, akiknek nem okoz gondot barátnőt találni. A női átlagmagasság egyébként is 163 centi körül van.
Az intim méreteid meg tök átlagosak, és egyébként se fogja ez érdekelni azt, aki szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!