Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így hogy álljak neki ismerkedni? Miért gondolják, hogy olyan könnyű rendben lévő nőt keresni?
Sokszor látok olyan jellegű panaszokat, hogy alig találni normális férfit, de milyen könnyű normális nőt találni, csak az épp nem kell a férfiaknak.
Ezzel kapcsolatban 2 dolog érdekelne: Hol és hogy lehet rájönni, hogy tényleg rendben van egy nő?
A saját sztorijaim:
- Tiniszerelem. Az elején egy csomó energiát öltem a kapcsolatba, aztán ugyanannyit. Pár év után kikacsintgatott, más srácokkal beszélgetett elég egyértelmű módon. Volt pár szakítás, újra összejövés. Végül meguntam, maximum ha úgy alakul, hogy összefutunk, akkor szex van vagy dumálgatunk. Azóta is visszakönyörögné magát hozzám.
- Nagyon rendben volt a csaj belsőre először, aztán egyre elborultabb lett. Az egészségére nagyon nem adott. Előjött nála egy betegség is, amit kezelni lehetett volna, de nem akart orvoshoz menni. Szétmentünk 2 év után.
- Ciki, cuki művész kiscsaj. Jól egymásra hangolódtunk. Párszor találkoztunk, dumálgattunk. Alakult komolyabban a dolog, amikor kibukott, hogy pasija van...
- Random lány, szintén jó egymásra hangolódás. Találkozás. Találkozó alkalmával kibukott belőle, hogy még mindig az exét szereti. Azóta sincs normális kapcsolata és drogozik, elég durván.
- Laza csajszi, ledumáltuk, hogy van köztünk valami, találkozzunk és szexeljünk. Aztán, ha úgy alakul, lehet több is. Alakult is, jó volt vele. Aztán, pár alkalom után sírva összeomlott, hogy én őt nem szeretem, pedig már voltak érzelmeim és tudta is.
- Csajszival dumálgatás, egy szívfájdalmamon próbált segíteni. A környezetünk szerint is összeillettünk volna. Aztán, kiderült, hogy a hátam mögött kidumált. Amikor megtudta pár hónapra rá, hogy egy másik lánnyal alakul, megpróbált bekavarni és összeakart velem jönni.
- Szűz csaj. Kedveltük egymást. Mondtam, hogy én nem állok készen még egy kapcsolatra. Ő azt mondta, hogy akkor csak szexeljünk. Normális voltam, nem mentem bele. De, simán odadobta volna a szüzességét.
- Szintén szűz lány. Több találkozón át ígérgette, hogy lefekszik velem és szeret. Aztán, lefeküdt 1 hét ismertség után egy másik sráccal, aki csak sz exet akart. Aztán teljesen kifordult magából. Kedves, érzékeny lány volt, de egy paraszt lett. Azóta falja a srácokat, csak szexre használják, szintén nekiállt drogozni.
- Csaj pasival, akivel közös társaságba keveredtünk. Tök jól eldumálgattunk, aztán elkezdett rám nyomulni. Részben akart valamit, részben nem. Pár dolog volt, de konkrétan nem feküdtünk le. Offoltam a dolgot, nem volt az egészhez gyomrom.
Mesélhetnék még pár ilyen saját tapasztalatot és rengeteg barátomét, de, szerintem ennyi elég. Közös ezekben a lányokban, hogy a környezetük mindegyiküket rendben lévő, normális, cuki csajnak tartotta. És, egy részük egy ideig az is volt. Ha, most bármelyiküket megismernétek, azt mondanátok rájuk, hogy NORMÁLIS, akik komoly kapcsolatra alkalmasak, de még a saját barátaiknak is rendszeresen hazudnak.
Én meg, itt állok, egyre idősebben és nem igazán tudom, hogy mit kezdjek az egésszel. Részben, meguntam az ismerkedést, hogy ennyire másnak adják elő az emberek magukat. Részben, azért, mégis akarnék majd egy kis pihenés után találni egy tényleg rendben lévő nőt.
Esetleg van tippetek, hogy mire kell figyelni, mi alapján érdemes szűrni? Vagy annyi a titok, hogy ismerkedjek minél több nővel, akár százzal is és legalább 1 évig ne engedjem, hogy bármiféle érzelem kialakuljon bennem?
Vagy, amikor arra gondoltok, hogy normális nő, akkor ezt a szintet is értitek alatta és ne is reménykedjek?
Ha ennyiszer rosszul választasz, a hiba sajnos biztosan benned van. Nem azért, mert ez a te szinted, félre ne érts, de van valami tudatalatti minta, amit követsz, és folyton ilyenekbe botlasz.
Én nő vagyok, nekem van egy olyan nőismerősöm, aki állandóan olyan férfiakba botlik, akik csak meg akarják döngetni. El is könyvelte, hogy minden férfi csak dugni akar :D. Míg érdekes módon tőlem eddig összesen egy férfi akart volna laza kapcsolatot, mindenki más komolyat szeretett volna.
Amúgy nehéz normális, lelkileg egészséges embert találni mind a két nemben. Szerintem egy dolgot tehetsz: próbáld felismerni a mintázatot, ami alapján választasz, ebben segítséget jelenthet az anyukáddal való kapcsolatod is. Valamiért olyan lányokhoz vonzódsz, akik rossz kötődési mintát örököltek (vagy ha nem is mind, de a legtöbben) és/vagy önbizalomhiányosak. Aztán magadban ezt felül kéne írni.
De az sem kizárt, hogy valamiért vonzod az ilyen embereket (nem karmára meg ezoterikus blablákra gondolok). A párom pl. mindig bevonzotta a nála erősebb, karakánabb nőket, mert ő ilyen alkat. De hosszú ideig lelkileg annyira tönkre volt menve, hogy az összes lelkisérült energiavámpír ráakaszkodott, ő pedig nem tudta megtartani a határait, így még lejjebb vitték. Aztán összeszedte magát, meghúzta a határait, és érdekes módon az ilyen nők és emberek egyaránt elkerülik. Szóval érdemes lenne azt is megvizsgálni, te miért az ilyen nőket "vonzod be".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!