Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol van itt a férfitöbblet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van itt a férfitöbblet?

Figyelt kérdés

[link]

több mint 463 ezer egyedülálló, gyermektelen férfi élt az országban,szingli nőből 753 ezer volt gyerek nélkül,

Idézet vége.

463 ezer vagy 753 ezer több?

2021. jan. 22. 20:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
66%
A párválasztási preferenciák miatt érződik a többlet! Amíg egy férfinak nincsenek akkora elvárásai, addig egy nőnek a csillagos ég a határ. Sajnos álszent szöveg hogy a külső nem számít, mert igazán csak az a lényeg az első körben. A második körben a jó külső már alap, emellé jönnek a túlmisztifikált belső értékek. Innen nézve a férfiak egy része mondhatni végleg kiesett, akik meg még partiban vannak, beérik olyannal is, akit a sors dobott nekik. Idővel belőlük lesznek azok, akik nem nyúlnak a párjukhoz, ugyanis rájönnek hogy nagyon nem kívánnak egy olyan nőt, akit nem tartanak vonzónak szexuálisan. Voltam én is olyan nőkkel, akivel csak azért voltam együtt, hogy ne legyek egyedül. Szexuálisan nem sok idő elteltével már inkább taszítottak, persze ilyenkor van az, hogy a férfit impotensnek mondanak... :)
2021. jan. 23. 00:48
 22/33 anonim ***** válasza:
58%
17: A KSH szerint magyarországon nagy a jólét és az átlag "bérecske" 400 bruttó. Az ország keleti felén élek, itt körberöhögnek ezzel az adattal. Na, ez ilyen.
2021. jan. 23. 08:09
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
19-nek akartam írni ezt.
2021. jan. 23. 08:10
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
#22 A munkanélküliek és feketén dolgozók bére nincs beleszámolva. Emelett jó lenne ha belinkelnéd a forrást, mert kiváncsi vagyok hogy pontosan mit mértek és hogyan.
2021. jan. 23. 08:12
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
[link] megfelel, #24?
2021. jan. 23. 08:24
 26/33 anonim ***** válasza:
#25 köszönöm, tökéletes. Az van egyébként, amit sejtettem, a teljes munkaidőben dolgozókat tartalmazza, ismerősöm pl kevesebbet keres, és csak 6 órára van bejelentve. Szóval sok a feketézés valószínűleg, ami meg sem jelenik a statisztikákban. De mit lehet feketézni a lakosság nemek szerinti eloszlàsában?
2021. jan. 23. 08:51
 27/33 anonim ***** válasza:
Az csak nekem esett le hogy ez a statisztika csak a házassági és élettársi kapcsolatokra vonatkozik, és nincs benne a nem hivatalos párkapcsolatban élők?
2021. jan. 23. 10:00
 28/33 anonim ***** válasza:
26: "De mit lehet feketézni a lakosság nemek szerinti eloszlàsában?" Gondolom olyasmiket, hogy magyarországi bejelentett lakcíme van, de 10 éve németországban dolgozik/él. Ők biztosan nem számítanak társkeresési szempontból, statisztikailag viszont itt vannak.
2021. jan. 23. 11:12
 29/33 Barnabas333 ***** válasza:
21%
21es látom szokás szerint az igazságot lepontozzák itt... ebből is látszik mi az igazság.
2021. jan. 23. 11:26
 30/33 anonim ***** válasza:
37%
#28 megmondom őszintén, én nem olvastam el a cikket, nem is igazán érdekekt, én a ksh népszámlalas alapján készített demográfiai mutatókból vontam le következtetéseket, az pedig csak a magyarországon élőket veszi alapul.
2021. jan. 23. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!