Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol van itt a férfitöbblet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van itt a férfitöbblet?

Figyelt kérdés

[link]

több mint 463 ezer egyedülálló, gyermektelen férfi élt az országban,szingli nőből 753 ezer volt gyerek nélkül,

Idézet vége.

463 ezer vagy 753 ezer több?

2021. jan. 22. 20:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
62%

9-es.

Ha te lennél egy abból a közel 80.000 emberből, akinek már a létszám alapján sem lehet barátnője/párja, akkor is ezt mondanád? :) Nyilván nem. :)

2021. jan. 22. 20:57
 12/33 A kérdező kommentje:

És az összes gyerektelen nő a 60 felettiekből jön össze? Férfi pedig egy sincs?

Az érveitek alapján megint csak az következik, hogy semmilyen férfi többlet nincs, csak ti nem adjátok lejjebb az igényeket.

[link]

350 ezer az egyszülős családok száma. Ezeknek a 90%-a egyedülálló nőt jelent. Nyilván nem nagymama korúak.

Ez összesen több, mint egymillió szingli nő. 460 ezer férfira. Több, mint két nő "jut" fejenként.

Hm?

2021. jan. 22. 21:00
 13/33 anonim ***** válasza:
79%
11: Nincs olyan, hogy "létszám alapján". Tételezzük fel minden férfinek "jutna" nő, 15 nő maradna aki épp "neked jut". Fogyatékosok, vagy olyanok akik neked nem jönnek be. Boldog lennél ettől? Hisz a számok szerint örülnöd kéne! Na, érted.
2021. jan. 22. 21:01
 14/33 anonim ***** válasza:
63%

12.

Ezek a számok csak becslések. Még egy népszámlálást sem tudnak normálisan levezényelni - pont ez sikerülne?

De magához a kérdéshez annyit, hogy valóban nincs ilyen "többlet", de az ellenkezője sem igaz, amit te propagálsz. Valahol fele-fele környéke lehet az arány 50 éves kor alatt. De ezek amúgyis csak értelmetlen lamentálások, semmi több.

2021. jan. 22. 21:04
 15/33 Barnabas333 ***** válasza:
60%
5ös mindent leírt...
2021. jan. 22. 21:19
 16/33 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ez már nagyon sok kérdésnél ki lett tárgyalva. Az itt síránkozók által felvázolt "férfitöbblet" létezik, de nem emiatt nincs nőjük. Nem léphetnénk tovább?
2021. jan. 22. 21:21
 17/33 A kérdező kommentje:

Pont ez az, hogy a férfitöbbletre nincs bizonyíték. Ezek pedig tények.

Vagyis nem hogy nincs férfitöbblet, de sokkal több a szingli nő, mint az incel.

Persze ha azt vesszük alapul, hogy a nő csak azt jelenti, aki dugható, olyanok szerint, akik topmodelleket is fikáznak, akkor lehet reális, hogy egy top kategóriás nőre sok férfi jut, aki megdugná. Csakhogy: Ez itt a felnőtt párkapcsolatok kategória. Ami 99% arról szól, hogy mindenki a topmodell csajokat dugná, de túl kevesen vannak.

2021. jan. 22. 22:14
 18/33 anonim ***** válasza:
42%
17:Nem mondom, hogy férfitöbblet lenne, sőt, mindig leírom mekkora marhaság ez. DE az, hogy sokkal több szingli nő mint incel és kizárólag a túl magas igények miatt van egyedül egy férfi, ez is teljesen hülyeség. Egyrészt én 30 felettiként sosem voltam kapcsolatban, pedig volt olyan nő akire a haverok szó szerint a "ronda" jelzőt aggatták, nekem tetszett. Másrészt viszont ne most légyszi össze az igények leadását ezzel. 80kg sportos/átlagos diplomás hapsiként ne akarják már mindig megmagyarázni, hogy észre kell vennem a 4 gyerekes fogatlan 120 kilós közmunkás nőt mert az a nekem való és ha nem akkor rögtön az én jóanyukám mert akkor már csakis a topmodell kell :D Ez vicces.
2021. jan. 22. 22:24
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
#17 úgy tűnik hogy eléggé szubjektív hogy ki mit fogad el bizonyítéknak. Számomra a ksh adatai elegendő bizonyítéknak számítanak, neked nem.
2021. jan. 22. 22:54
 20/33 anonim ***** válasza:
63%

17.

Egyikre sincs bizonyíték, a férfitöbblet az mendemonda, a nőtöbblet pedig nem nagyon szokott felmerülni, ha mégis azt az idősek "adják" leginkább, elég megnézni egy korfát, a férfiak között sokkal kevesebb a magas kort megérő ember.

De a kérdésed alapja alapvetően igaz.

2021. jan. 22. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!