Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 20 év korkülönbség működhet?
Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok, néhány hete megismerkedtem egy 50 éves férfival. Az ágyban nincs gond, és minden másban is nagyon passzolunk, egyformán gondolkodunk, és megadja azt a törődést, amit az előző kapcsolataimban nem kaptam meg. Gyerek mindkettőnknek van, így emiatt biztos nem lesz már vita, hogy én szeretnék, ő nem. Tervezem is, hogy hozzá költözöm. Szerintetek működhet ez hosszú távon? Van valakinek hasonló tapasztalata?2021. jan. 20. 21:02
1/7 anonim válasza:
Miert ne?
Próbáld meg aztán kiderül úgy is
4/7 anonim válasza:
Egy ideig biztos. De amire te 50 leszel, ő 70. Így is vonzó?
5/7 anonim válasza:
Működik nem? x év múlva pedig szakíthathatsz egy most 30-as férfival is.
6/7 anonim válasza:
nem
Miről beszéltek, miket csináltok, mi a közös pont, tervek?
Én csak 30 vagyok, de már nem érzem a 25 alattiakkal az összhangot.
7/7 anonim válasza:
Szerintem simán működhet is akár.
Csak ezért biztos nem hagynám, mert mi lesz később..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!