Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, ha nőként én írok rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nőként én írok rá a pasira match után?

Figyelt kérdés
matcheltünk egy pasival, nagyon tetszik, de nem írt még, ezért írtam neki. ez gáz?
2021. jan. 20. 19:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Annyit írtam, hogy szia, egyből válaszolt is.
2021. jan. 20. 21:09
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

Néha elborzongok, hogy egyes nők mennyire önteltek. Volt már ilyennel dolgom...ha nem szólítom le mert nem akarom azt is úgy könyveli el, hogy egy beszari alak vagyok és még véletlenül sem gondol arra, hogy talán nem érdemli meg a figyelmem. Mondjuk ez a különbség a kislányok és a nők között. Egyesek tudnak viselkedni míg mások csak a szappanoperákat utánozzák. Isten segéljen mert a sors megvert ezzel a felfogással.

Semmi köze nincs az önbizalomnak itt...ezer oka lehet annak, hogy a pasi nem ír rá a kérdezőre. Persze, ki lehet írni többszáz kérdést, várni, hogy írjon ahelyett, hogy a sarkadra állnál és odaböknél egy hellot. Oszt majd ha egy másik lánnyal jön össze akkor kibeszélni, hogy te mennyire jobb vagy nála.

2021. jan. 20. 21:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Megfogadtad a tanácsom (a sziával)? Örvendek...sok sikert kívánok.
2021. jan. 20. 21:12
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem értem mi a bajotok. :D írtam neki egy sziát, de sokszor azt mondják, hogy ne a nő kezdeményezzen, ezért kérdeztem meg, hogy ezzel hibát követtem-e el...
2021. jan. 20. 21:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Szegény értelmi képességeiből egy sziára tellett. Nagyon kreatív.
2021. jan. 20. 21:13
 16/19 A kérdező kommentje:
te jól lenézed a nőket :D mit kellett volna?
2021. jan. 20. 21:24
 17/19 anonim ***** válasza:
64%

Nok arrol hogy milyen kezdemenyezest varnak a pasitol: legyen erdekes, ne legyen sablon, ne legyen copypaste, legyen egyedi, legyen humoros, legyen eredeti, legyen kedves, legyen bokolos de azert ne nagyon

No amikor kezdemenyeznek: "Szia"

Amugy nekem ezzel nincs bajom csak erdekes modon kb mindig azok a nok ghostoltak akik ramirtak.

2021. jan. 20. 21:37
 18/19 peca1000 ***** válasza:

Jól tetted kérdező!

Ennyi elég.

2021. jan. 20. 22:21
 19/19 anonim ***** válasza:

17.

Fején találtad a szöget, le is leszel pontozva. :D

2021. jan. 21. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!