Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék egy FB csoportba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék egy FB csoportban nőként ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Budapesti lány vsgyok, és szívesen ismerkednék először barátság céllal, hátha idővel alakulna több is.

Azt vettem észre, hogy a direkt társkeresős "randik" nagyon erőltetettek, ritkán jönnek be.

Szóval ismerkednék mondjuk hozzám hasonló emberekkel neten, aztán ha van közös, meg szimpátia is, és lemegy a vírus, találkoznánk, akár baratokként, akár több.

Csomó ilyet olvasni itt Gyk-n, hogy jobbos csoportokban mennyi a lehetőség.

Na most, benne vagyok trash of tinder csoportban, ahol rengeteg a pasi, gondolom szinglik, de posztolni nem szoktam oda, nem is tervezek. Néha lajkolgatok kommenteket de szerintem ez édes kevés

Érdekel a lakberendezés, benne vagyok 3 ilyen csoportban, posztoltam is, kommentelni is szoktam, semmi.

Tag vagyok 2-3 főzős, sütősben is, posztoltam már egy kérdést pl. a sütősben, de csak nők írtak.

Továbbá szeretek olvasni, zenét hallgatni, táncolni, filmezni, aktívan is időt tölteni. Ezekhez tudtommal nincsenek csoportok.

A Magyarország csodahelyei-ben is tag vagyok, de nincs aktivitásom.

Hova léphetnék be, esetleg ezekben a csoportokban hogy a ismerkedhetnék ennél sikeresebben lány létemre?

Csinos, normális kinézetű lány vagyok, szóval profilkép alapján pozitív benyomást teszek a férfiak nagyobb részére, nem ez a gond. (Nem nagyképűen írom, bocsánat, csak szimplán tény, hogy nem taszító a profilom, nem ez a baj).

Most mindnekepp online ismerkednék, személyesen más lenne a helyzet, de most a vírus miatt ezt érzem jónak.

Szóval, szerintetek hol, hogyan ismerkednék, keressek beszélgető társat a neten?

23/l

23-29 között ismerkednek ilyen céllal.

Kösziiii :)

2021. jan. 10. 17:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%

Szerinted ki fog neked a vírus végéig (ami ki tudja mikor lesz), neten egót növelni, hogy majd egyszer hátha lesz egy tali? :D

Ha ismerkedni akarsz, akkor pár nap írkálás és tali, vagy felejtsd el az egészet...30f

2021. jan. 10. 17:09
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Hááát, nekem ez fura. Voltak barátnőim és mind arról panaszkodtak, hogy random srácok írtak rájuk, ha valamilyen hozzászólásuk tetszett. Haver csajok is mondták, hogyha valahol egy hozzászólásba belefűzték, hogy nincs senkijük, akkor egész srácáradat zúdult rájuk...

A másik oldalról meg ott van, hogy sok srác hagyja az egészet a fenébe. Én is. Nincs kedvem ahhoz, hogy valami trash of tinder szintű csoportba kipakoljanak, mert normálisan próbáltam kezdeményezni egy csajnál. Sajnos, nem sajnos, akármilyen normálisan is kezdeményez egy srác, sokan simán zaklatónak állítják be.

Nem keresek kapcsolatot, de dumálgatni szeretek, szóval, ha gondolod, írhatsz. Esetleg tudok tippet is adni, ha a külsőddel van probléma.

2021. jan. 10. 17:13
 3/21 A kérdező kommentje:

Remek, hogy a szövegértésed ilyen mesés.

Beszélgetni, barátot szeretnék, akivel ha úgy alakul, találkoznék is.

Ha eszeveszetten pasit akarnék, akkor arra ott a tinder, és valóban, a pár nap után tali.

Egyébként pedig 1-2 hónapon belül várható vakcina, ami nagyban javít a helyzeten, az enyémen mindenképpen.

És mivel hozzám hasonló emberrel szeretnék beszélgetni, így ebből következik, hogy ő is hasonlóan gondolkodna.

Egónövelés alatt mit értesz? Beszélgetést, egymás megismerését? :O

2021. jan. 10. 17:15
 4/21 anonim ***** válasza:
Efbé csoportokban nem nagyon lehet, kivéve ha van chat és az aktív is. Gagyi posztolgatással, lájkolgatással és képek kidobálásával nem fog működni, egyszerűen nem olyan az oldal felépítése.
2021. jan. 10. 17:16
 5/21 A kérdező kommentje:

2# Írtam!

Akkor abban tudnátok segíteni, hol tudnék megismerni új embereket a neten, akiket hasonló dolgok érdekelnek, mint engem, de nincs az egésznek büdös, romlott társkeresős szaga?

2021. jan. 10. 17:19
 6/21 anonim ***** válasza:

3-akkor ezek szerint te valami friendzone palit akarsz vagy nem tudom. Ha meg haverkodni akarsz, keress csajokat. Vagy eleve nincsenek barátaid? Normális pali ebbe nem fog belemenni, csak ha meleg maximum. Gondolkodjál kicsit.

Nekem ez nem kcisit furcsa így. És nem véletlenül vagyok ilyen nyers, mert láttam már cifra átb@szásokat 30 év alatt :D 30f

2021. jan. 10. 17:25
 7/21 A kérdező kommentje:

#6!

Szívesen beszélgetek veled is akár privátban.

Nem zavar a nyersség, sőt :D nem vagyok mimóza lelkű lány.

Azt viszont nem értem, miért ennyire elképesztő, amit írok.

Vannak barátnőim, akikkel beszélgetek pasikrol, ruhákról, melóról, ilyenek.

Ahhoz viszont, hogy egy olyan társ legyen mellettem, aki mellett jövőm lehet, szeretném, ha passzolna hozzám.

Tinderen a sziamizu a szint, meg a sziadugunk. 2 komolyabb kapcsolatom lett onnan, de egyik sem azért, mert valóban egymást kerestük.

Döntött a kémia, és egy pár lettünk.

Nyilván ehhez kellett alapvető egyezés, több randi, persze. De alapvetően mindkét fiú szöges ellentétem volt. A randik miatt nem volt idő mérlegelni, hogy mennyire illik hozzám, mert a programok, a közeledés, a bekapcsolódó testiség hozta a rózsaszín ködöt.

Ha nem lenne tinder, egyikkel sem találkoztam volna sosem, annyira más életet éltünk.

De tinderen nem tehetem meg, hogy kiválasztom a külsőre okés tagokat, majd elvárom tőlük, hogy ismerjük meg egymást alaposan.

Azonban egy olyan felületen, ahol egy adott, mindkettőnk számára fontos témában elindul egy kötetlen beszélgetés, kialakulhat szimpátia, ami vezethet oda, hogy többet is akarunk. Ha ez nem alakul ki, beszélgettünk egy jót.

Így érthetőbb, amit akarok?

2021. jan. 10. 17:31
 8/21 anonim ***** válasza:
89%

7.

Érthető, de ez így spontán NAAAAAGYON ritkán fordul elő. Ami szomorú, de ez van. Persze sokan utólag erősen kiszínezik a találkozásuk részleteit, de ez a kívülállóknak szól, mert "de gáz már, hogy egy erre szolgáló oldalon találkoztunk"

2021. jan. 10. 17:33
 9/21 anonim ***** válasza:
Irreális elvárások
2021. jan. 10. 17:46
 10/21 A kérdező kommentje:
#9, kifjetenéd? :)
2021. jan. 10. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!