Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék egy FB csoportban nőként ismerkedni?
Sziasztok!
Budapesti lány vsgyok, és szívesen ismerkednék először barátság céllal, hátha idővel alakulna több is.
Azt vettem észre, hogy a direkt társkeresős "randik" nagyon erőltetettek, ritkán jönnek be.
Szóval ismerkednék mondjuk hozzám hasonló emberekkel neten, aztán ha van közös, meg szimpátia is, és lemegy a vírus, találkoznánk, akár baratokként, akár több.
Csomó ilyet olvasni itt Gyk-n, hogy jobbos csoportokban mennyi a lehetőség.
Na most, benne vagyok trash of tinder csoportban, ahol rengeteg a pasi, gondolom szinglik, de posztolni nem szoktam oda, nem is tervezek. Néha lajkolgatok kommenteket de szerintem ez édes kevés
Érdekel a lakberendezés, benne vagyok 3 ilyen csoportban, posztoltam is, kommentelni is szoktam, semmi.
Tag vagyok 2-3 főzős, sütősben is, posztoltam már egy kérdést pl. a sütősben, de csak nők írtak.
Továbbá szeretek olvasni, zenét hallgatni, táncolni, filmezni, aktívan is időt tölteni. Ezekhez tudtommal nincsenek csoportok.
A Magyarország csodahelyei-ben is tag vagyok, de nincs aktivitásom.
Hova léphetnék be, esetleg ezekben a csoportokban hogy a ismerkedhetnék ennél sikeresebben lány létemre?
Csinos, normális kinézetű lány vagyok, szóval profilkép alapján pozitív benyomást teszek a férfiak nagyobb részére, nem ez a gond. (Nem nagyképűen írom, bocsánat, csak szimplán tény, hogy nem taszító a profilom, nem ez a baj).
Most mindnekepp online ismerkednék, személyesen más lenne a helyzet, de most a vírus miatt ezt érzem jónak.
Szóval, szerintetek hol, hogyan ismerkednék, keressek beszélgető társat a neten?
23/l
23-29 között ismerkednek ilyen céllal.
Kösziiii :)
Kérdező ki kell ábrándítsalak, a férfiak nem akarnak nőkkel csak barátkozni ilyen erőltetetten, aki meg akar, az valszeg meleg, tehát nem fogsz tőle többet kapni.
Ha tényleg férfi barátokat szeretnél, azt csakis élőben lehet, és még akkor is be fognak próbálkozni nálad.
Filmes csoport - "Filmekről amik pszichológiailag érdekesek és értékesek"
Olvasás - rengeteg csoport van
Táncos csoport- szombat esti láz
Olyan viszont sajnos tényleg kevés van hogy valaki ráír a másikra valami téma kapcsán és jót beszélgetnek privátban. A facebook személyes terület és senki nem akarja megkockáztatni hogy creepnek nézzék, tiltsák, kirakják a csoportból zaklatásért stb. Én pl úgy ismerkedtem úgy emberekkel hogy útitárs kereső csoportban szerveztünk közösen kiruccanásokat de ugye vírus..
Amúgy kérdező 25 vagyok, férfi, Bp, szintén és most covid alatt szívesen ismerkedek neten. Sokat olvasok, filmezek, phd hallgató vagyok, táncoltam régebben, utaztam. Ha gondolod írd meg privátba a kedvenc filmed/könyved és hogy miért fogott meg és hátha kialakul egy jó beszélgetés. Alapvetően nekem is az a célom, hogy új, érdekes embereket ismerjek meg, ez már párszor sikerült is neten. A netes kapcsolat erőltetésében és sem hiszek. Vagy kialakul természetesen a kémia vagy nem. Dobj privátot ha érdekel.
25/F
A guta megüt ettőla hülyeségtől amit a nök tolnak: "barátkozás" társkeresőn, maguk sem gondolják komolyan ezt a baromságot nyilván, a kérdező szavaiból is jól lejön ez, tiszta hazugság ez feleslegesen.
Én az ilyen szövegű/szándékú lányokkal élből nem foglalkozom mert komolytalanok, meg is érdemlik hogy kihasználják az ilyeneket.
28/f
"Na most, benne vagyok trash of tinder csoportban, ahol rengeteg a pasi, gondolom szinglik, de posztolni nem szoktam oda, nem is tervezek. "
Ez ilyen szekta, ahol kifikázzák a normális, de szerencsétlenül próbálkozó pasikat screentshotokkal? Gratulálok.
"hogy nem taszító a profilom, nem ez a baj)."
helyedben nem ismerkednék. Kicsit változtatnék a hozzáálláson, mert ez a kérdés csak rólad szólt, ahol a felesleges dolgokat MAGADRÓL sorolod fel. Elég egoistának tűnsz.
16
jaaa meg amikor kapcsolatban van, de ő FIÚ barátokat akar meg neten beszélni és nem érti, miért akar mindenki randizni vele XD
Vagy csak azért van fent, hogy elmondhassa "én kellek a pasiknak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!