Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen módon ismerkedjen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen módon ismerkedjen az akinek ezek fontosak?

Figyelt kérdés

Komolyan érdekelnének tippek tőletek, hogy milyen módon ismerkedjen az akinek a hagyományos értékrend fekszik? Mellette persze totál átlagos külsővel rendelkezik, semmi divatosság inkább sportosan öltözik, egy tök szürke valaki a tömegből.

Nincs olyan baráti társasága amiből bármi ilyen alakulhat.

Munkahelyen 98% férfi, a maradék nem opció.

Tinder meg az ilyen online dolgok nem célravezetőek a szürke hétköznapiság végett.

Abszolút nem nagyok az igényeim, legyen NORMÁLIS értékrendje, átlagos testalkat nálam ne legyen nehezebb (sportolok, kajára is oda tudok figyelni ismerem mi hogy működik)

Fejben minden oké legyen, szeresse magát ne egy érzelmi roncs legyen!

30 évesen úgy látom elment az idő és ezeket stoppolták, maradnak a csomagos elvált lányok/nők lassan vagy azok akik képtelenek normális kapcsolatban gondolkodni.

2021. jan. 20. 18:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Mi az a hagyományos, NORMÁLIS értékrend?
2021. jan. 20. 18:26
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen jogos a felvetés. Akkor úgy mondanám, hogy a hagyományos a szó szerinti értelemben. Magyar ezért tiszteli a hagyományokat nem szrja keresztbe mert már nem trendi. Van hite amibe tud kapaszkodni. Nem olyan a szája mint egy kocsisnak. Amik régen még értéknek minősültek.
2021. jan. 20. 18:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
csatlakozol szépen egy vallásos ifjúsági közösséghez. elég sok van belőlük.
2021. jan. 20. 18:36
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Hát igen. A hitgyülit tudom javasolni.
2021. jan. 20. 18:38
 5/14 anonim ***** válasza:
98%

Similis simile gaudet.

A kapcsolatra alkalmatlan a kapcsolatra alkalmatlant vonzza.

2021. jan. 20. 18:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nos igen, 30 éves korra a normális nők és férfiak elkeltek. Legközelebb akkor lesz szabad, ha elvált, de neked úgy nem kell... Ez van.
2021. jan. 20. 18:45
 7/14 Alessandro10 ***** válasza:
44%

A hagyományos értékrend manapság kiment a divatból. Akinek fontos a család, meg az hogy közösen felneveljünk egy gyereket és együtt öregedjünk meg, az már nem menő. Kell az újdonság, nem kell az elköteleződés, ha valami megakad inkább keresünk másikat...

Az emberek a szerelembe szerelmesek, gátlástalanul dobják ki a párjukat.

Ez nem az én példám, hanem a környezetemben látom egyre gyakrabban. A hűség mint olyan elmosódik, az egoizmus, önérvényesülés került előtérbe. Ki a gazdagabb, ki a csinosabb, sármosabb....

Pár kedves szóval ágyba lehet vinni sok nőt, meg sorolhatnám.

Nincsenek már 20-on évekig tartó munkahelyek,ritkábbak a hosszú párkapcsolatok, az emberek sok pénzt akarnak keresni semmi munkával.

Tisztelem a hagyományos értékrended, de hatalmas szerencse kell hozzá, hogy ugyanolyan gondolkodású párt találj.

De azért kívánom, hogy sikerüljön!

2021. jan. 20. 18:47
 8/14 anonim ***** válasza:
96%
Jaja, valami vallásos közösség, hitgyüli vagy ilyesmi, de készülj rá, hogy a szülőknek kell udvarolnod és valószínűleg szinte még gyerek lesz a csaj
2021. jan. 20. 18:48
 9/14 A kérdező kommentje:

Egy ilyen közösségbe való csatlakozás már eszembe jutott de nem sok értelmét látom amikor 3 műszakban dolgozom és van, hogy random szombat is játszik.

#7- es köszi, igazából ha el tudnám fogadni, hogy nekem nem jön össze akkor nem frusztrálna ennyire.

2021. jan. 20. 19:01
 10/14 Alessandro10 ***** válasza:
37%

Eleinte én is hittem a hagyományos dolgokban.

Azóta rájöttem, úgy már nagyon nehezen lehet érvényesülni.

Mióta az internet betette a lábát a mindennapjainkba és folyamatosan bombáz minket mindenféle hülyeséggel, azóta átfordult a világ.

Vagy eddig is ilyen volt, csak a net által látunk tisztábban.

2021. jan. 20. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!