Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy férkőzzek a közelébe ,hogy ismerkedjek meg vele ?
Figyelt kérdés
Ő nemtudja hogy én tudom ki ő, nem ismer csak facen láttam és erdeklodtem utána.
De nőként ez a bejelolom rairok olyan fura lenne, férfiként mégis másabb meg idősebb vagyok nem kamasz. Munkahelye egy gyár tehát ott nem tudok vele ismerkedni nincs ötletem hogyan férkőzzek a közelébe.
Aki mondott róla pár infót ő sem jobaratja csak távoli ismerős tehát nem tud neki bemutatni.
Szia! Ha tudod, hol dolgozik, akkor azt is meg tudakolhatnád, hogy hány óráig dolgozik ès megvárhatnád mig kilèp a gyár kapuján, majd követhetnèd merre megy, aztán valahogy megszólithatnád, valami ûrûggyel. Nem egyszerû, de meg lehet probálni.
2021. jan. 9. 11:44
2/11 anonim válasza:
Szerintem sokkal gázabb lenne úgy tenni ahogyan az 1-es írta, mintha simán bejelölnéd és ráírnál. Amúgyis mi történhet? Max nem ír vissza, mivel az elmondásod alapján nincsen köztetek semmi kontakt, az sem olyan kínos.
2021. jan. 9. 11:55
3/11 Angel3000 válasza:
Lehet, hogy a 2-es egyszerûbbnek tartja a „ráirást“, de idösebb embereknèl nem jön be az ilyesmi. A szemèlyes találkozás mègis más!
2021. jan. 9. 12:05
4/11 anonim válasza:
Jó, de követni míg nem találsz egy indokot, hogy leszólítsd? Ez kicsit ijesztő inkább
2021. jan. 9. 12:07
5/11 anonim válasza:
Ha követed, akkor vigyél egy bézbóz ütőt is, amivel majd leveszed a lábáról. :)
2021. jan. 9. 12:16
6/11 anonim válasza:
Irj neki 21. szazad van, matuzsalemek kivetelevel nem kene, hogy gondot okozzon neki.
2021. jan. 9. 12:19
7/11 A kérdező kommentje:
Nemtudom milyen indokkal szólíthatnám le? Élőben azért kevesebb az esély rá, hogy elküld.
Neten ha random emberek bejelolnek van aki azt figyelembe sem veszi, nemhogy ráírjon vagy válaszoljon neki.
Valami jó indokot nem tudtok amivel leszólíthatom?
2021. jan. 9. 12:23
8/11 anonim válasza:
Ha van fent 1-2 jó fotód face-n, akkor egyáltalán nem gáz ráírnod, mert akkor látja, hogy ki van a túloldalt. Az nem baj, ha nem ismeri fel, hogy munkatársad.
2021. jan. 9. 14:20
9/11 A kérdező kommentje:
Nem a munkatársam!! Hiszen akkor egyszerű lenne! Csak tudom hol dolgozik.
Valamiért én úgy gondolom élőben ritkabb az elutasítás mint facen lehet vissza sem írna....
2021. jan. 9. 14:28
10/11 anonim válasza:
Felnőtt létre elég gyermeteg/bárgyú vagy. Eddig hol ismerkedtél és hogyan. :) Egyébként én élőben is bárkit elhajtok, ha úgy tartja kedvem és lehet nőnemű is. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!