Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek? Béna vagyok. :D
Sok területén az életnek "jeleskedek", de ismerkedésben béna vagyok és mindig is az voltam. Úgy gondolom külsőre/személyiségben nincs velem probléma. Amikor a pszichológusomnak mondtam, hogy az élet ezen területén kicsit küszködök, akkor láttam rajta, hogy meglepődött, illetve jelezte, hogy bár lehet, hogy elfogult, de szerinte minden második nő elmenne velem randizni.. "sőőt..". Ez jól esett, de az első lépésekkel gondban vagyok.. hol, mikor, hogy. Hölgyekkel való beszélgetéssel nincs gond, legjobb barátom is csaj, csak hát a megközelítésük.
Tudnátok tanácsot adni? Hölgyek/Urak egyaránt.
Te a férfiak azon szűk rétegébe tartozol a leírás alapján, akinek való a nézés társkeresés.
Aki ott van, az randizni akar, ha tetszel neki elhívod, beszélgetés megy, mi kell még?
A pszichológus is hazudhat.
Ő is ember.
Ne is mondd...én nőként vagyok ilyen gáz!
Nekem is már lassan egy éve tetszik valaki az interneten, de az életbe nem fogom merni megkérdezni tőle, hogy személyesen nem akar valamikor találkozni velem?Inkább tovább kellene lépnem, nyitnom mások felé, de nem megy.
5#
??
Figyelj,ha te önbizalmat akarsz szerezni,akkor ajánlom az őszinte válaszokat.Hazudni persze könnyebb,és lehet,hogy jól esik egy pillanatra,de kvára nem fog segíteni.
Miután leírtad a 3# válaszodban,hogy a neten sikertelen vagy.Na innentől dől a pszichológusod buksisimogatósdija.Nem vagy egy Alain Delon tipusú arc,és nem igaz ,hogy minden 2 nő elmenne veled ,ennyi.
Ettől függetlenül nem kell bexarni,mert velem se menne el minden 2 nő,sőt 3 sem,de van bnőm.Es egy sportrendezvenyen ismerkedtünk meg.Azt mondta,hogy tarskeresőn valszinű észre se vett volna.Nekem ez elég ahhoz,hogy a tarskeresőzést a jövőben biztosan nem fogom erőltetni.
Sztem neked is inkabb a baráti köreidben,vagy ahol mozogsz,ott lenne leginkább esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!