Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek? Béna vagyok. :D
Sok területén az életnek "jeleskedek", de ismerkedésben béna vagyok és mindig is az voltam. Úgy gondolom külsőre/személyiségben nincs velem probléma. Amikor a pszichológusomnak mondtam, hogy az élet ezen területén kicsit küszködök, akkor láttam rajta, hogy meglepődött, illetve jelezte, hogy bár lehet, hogy elfogult, de szerinte minden második nő elmenne velem randizni.. "sőőt..". Ez jól esett, de az első lépésekkel gondban vagyok.. hol, mikor, hogy. Hölgyekkel való beszélgetéssel nincs gond, legjobb barátom is csaj, csak hát a megközelítésük.
Tudnátok tanácsot adni? Hölgyek/Urak egyaránt.
#11: Köszönöm szépen a hasznos tippeket! Sosem gondoltam volna, hogy ezen az oldalon fogok kapni ilyesmit. Éveken át csak a szokásos mantrát nyomta mindenki, hogy fogyjak le meg gyúrjam ki magam, aztán amikor megvolt költözzek el anyámtól meg legyen munkahelyem, amikor ezek is megvoltak és még mindig nem jött a várva várt siker jöttek itt személyiséggel meg kémiával pedig a személyiségemet szeretik mert barátzónás srác vagyok és kémiából is ötös voltam mindig.
De most végre sikerült! Megnéztem mi van itthon, így felvettem a Borat jelmezemet, egy partiszemüveget a kopasz fejemre pedig tettem egy Teszlek süveget és szórakozóhely hiányában bementem egy plázába.
Mindenki megnézett, a férfiak és az idősek kétszer is. Úgy éreztem magam, mint egy rocksztár. De az áttörés még mindig nem jött el, már épp arra gondoltam, hogy földhözvágom a süvegem és sírva hazamegyek, mikor egy kéz megragadott hátulról és megszólalt egy nagyon kedves női hang: Én nem tenném a helyedben! Itt mindenhol bombáznak az 5G-vel!
Megfordultam és egy nagyon szép lányt láttam, aki azonnal elrángatott, levitt a tűzlépcsőn az alagsorba és ott egy barna ajtó mögött egy fura helyiségbe, ami tele volt kartondobozokkal és alufóliával. Azt mondta, hogy ő Plutónia hercegnő és azonnal tegyem magamévá, mert én vagyok neki a jövendőbeli férje, csak még nem tudom, mert a harmadik szememet elhomályosítja az 5G de ad majd nekem modern sisakot ami már az 5G ellen is véd.
Még most is együtt lennénk, ha nem rabolták volna el tőlem rendőrnek és mentőtisztnek öltözött gyíkemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!