Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ez is gáz a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez is gáz a pasi részéről?

Figyelt kérdés
Az édesanyjával él, a fullos családi házukban, ami az övé lett, miután kifizette a nővérét belőle, az anyja pedig neki adta a részét?
2021. jan. 20. 16:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem gáz, de az anyjával él. Én egyedül. Érzelmileg máshogy vagyunk felépítve.
2021. jan. 20. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
27%
attol meg az anyjaval el, kavzi az anyja hazavan, hiaba van papiron az o neven. most akkor szamolgatod vissza a perceket, h anyad meghaljon, hogy vegre tied legyen a haz? undorito.
2021. jan. 20. 17:14
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Anyuci pici fiacskaja, persze h nem gaz, az se gaz ha anyuci foz mos takarit, az se ha meg ratok is nyit szex kozbe
2021. jan. 20. 17:23
 4/11 A kérdező kommentje:

3.-nak.

Akkor a párod gyereke/saját közös gyerek se lakjon veletek, mert rátok nyithat, és a házimunkába sem kell besegítenie, ugye? Mert az gáz! >:)

És olyan pasival se kezdj, akinek lakótársa van!

2021. jan. 20. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez sokkal jobb verzió, mintha albiban lakna. Így legalább egyszer lesz saját háza, az albi kútba dobott pénz. Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy kinek mi a gáz, csak a saját véleményed a fontos. Valakinek az is gáz, hogy nem kétszintes a saját háza, valakinek az is, hogy nincs két kocsija stb... felesleges ebbe belemenni. Ha téged nem zavar az anyukája, ha el tudtok különülni, egy házban éltek ugyan, de gyakorlatilag külön háztartásban, akkor szerintem működhet a dolog.
2021. jan. 20. 18:28
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

Nekem gáz, mert nekem gáz lenne az is, ha az anyukája a szomszéd utcában lakna.

Amúgy az albérlet az nem kútba dobott pénz, hanem egy életstílust fizet meg vele az ember, konkrétan azt, hogy nincs a seggében az anyja/apja.

2021. jan. 20. 18:34
 7/11 A kérdező kommentje:

6.-nak.

De mindenki anyja egy kretén állat, akit gyűlölni, és megölni kell, vagy elköltözni tőle 12 évesen. Mint arról gyakran olvasni itt, a Gyakorin.

"Amúgy az albérlet az nem kútba dobott pénz, hanem egy életstílust fizet meg vele az ember,..." Ja, de én helyette megveszem az infraszaunát, motort, meg az évi 2 utazást. Ja, pedig mennyivel jobb lenne egy albi/hitel, ugye?

2021. jan. 20. 18:48
 8/11 anonim ***** válasza:

"De mindenki anyja egy kretén állat, akit gyűlölni, és megölni kell, vagy elköltözni tőle 12 évesen. Mint arról gyakran olvasni itt, a Gyakorin."

Nem, csak egyszerűen le kell válni róla, mert úgy egészséges.

A mondandód másik feléhez pedig:

Ha találsz így nőt, anyukával a seggedben, akkor hajrá! (Nyilván érdekel, hogy így is lesz-e nőd, mert különben nem tetted volna fel a kérdést.)

(Elárulom neked, hogy lakást bérelünk a férjemmel, fiatalok vagyunk, és ugyanúgy megvan az évi két nyaralás - nem akárhol, tavaly Japánban voltunk -, valamint a színház, wellness, szórakozás. (Nyilván nem most covid idején, de úgy általában).

2021. jan. 20. 20:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Fullos? Nem egy Kádár kocka a 60-as évekből ?
2021. jan. 20. 20:28
 10/11 A kérdező kommentje:

9.-nek.

Nem, 10+ éves.

2021. jan. 20. 20:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!