Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez is gáz a pasi részéről?
3.-nak.
Akkor a párod gyereke/saját közös gyerek se lakjon veletek, mert rátok nyithat, és a házimunkába sem kell besegítenie, ugye? Mert az gáz! >:)
És olyan pasival se kezdj, akinek lakótársa van!
Nekem gáz, mert nekem gáz lenne az is, ha az anyukája a szomszéd utcában lakna.
Amúgy az albérlet az nem kútba dobott pénz, hanem egy életstílust fizet meg vele az ember, konkrétan azt, hogy nincs a seggében az anyja/apja.
6.-nak.
De mindenki anyja egy kretén állat, akit gyűlölni, és megölni kell, vagy elköltözni tőle 12 évesen. Mint arról gyakran olvasni itt, a Gyakorin.
"Amúgy az albérlet az nem kútba dobott pénz, hanem egy életstílust fizet meg vele az ember,..." Ja, de én helyette megveszem az infraszaunát, motort, meg az évi 2 utazást. Ja, pedig mennyivel jobb lenne egy albi/hitel, ugye?
"De mindenki anyja egy kretén állat, akit gyűlölni, és megölni kell, vagy elköltözni tőle 12 évesen. Mint arról gyakran olvasni itt, a Gyakorin."
Nem, csak egyszerűen le kell válni róla, mert úgy egészséges.
A mondandód másik feléhez pedig:
Ha találsz így nőt, anyukával a seggedben, akkor hajrá! (Nyilván érdekel, hogy így is lesz-e nőd, mert különben nem tetted volna fel a kérdést.)
(Elárulom neked, hogy lakást bérelünk a férjemmel, fiatalok vagyunk, és ugyanúgy megvan az évi két nyaralás - nem akárhol, tavaly Japánban voltunk -, valamint a színház, wellness, szórakozás. (Nyilván nem most covid idején, de úgy általában).
9.-nek.
Nem, 10+ éves.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!