Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A tindert mennyire tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tindert mennyire tartjátok már elfogadottnak? gáz manapság bevallani hogy onnan ismerkedtél meg a pároddal?

Figyelt kérdés

Igazából innen lett az első kapcsolatom. Hiába voltam extrovertált, szeretnek az emberek, de egyszerűen ismerkedéskor (élőben se ) jött össze párkapcsolat. Sokan udvaroltak, de valahogy nem találtam azt akire vágytam...

A pandémia is betett neki, és hiába vagyok egyetemista mostantól, az ismerkedési lehetőségek nullára csökkentek (vagy ha megismerkedtem újakkal, nem nekem valók voltak)

A sok élő kudarc, meg rosssz tinderes randik után mégis rátaláltam itt a páromra: minden amit szerettem volna benne ötvöződik

Viszont mikor megkérdezik, néha gáznak érzem...itt vagyunk rengetegen tizen huszonévesek és már a társkeresők jelentik a jövőt?

Ti mit gondoltok erről?

Igaz, hogy lehet az életben nem találtam volna rá, ha nincs az app...

2021. jan. 19. 19:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%

Figyelj ha normális a kapcsolatotok, tehát nem "sugar daddy" szintű dologról / szexkapcsolatról van szó akkor nem gond. A Tinderel és az internetes PÁRkereséssel alapvetően nincsen probléma, teljesen jó és egyszerű módja (lenne) ez az ismerkedésnek. Ami gáz benne az a közeg, ami ezeken az oldalakon van. Az, hogy normális, átlagos, egyszerű nőként/férfiként esély sincs ismerkedni, hogy sokan csak egyszeri kúrásra hajtanak, hogy a legtöbben tényleg úgy kezeli ka dolgot, mint valami húspiac.

Neked szerencséd volt, szerintem nyugodtan elmondhatod, hogy neten ismerted meg a párod.

2021. jan. 19. 21:49
 12/23 anonim ***** válasza:
A Hölgykisasszonyi sexuális kapcsolatok romantikus tárháza ez az interntetes superstráda.
2021. jan. 19. 22:11
 13/23 anonim ***** válasza:
Totál mind1
2021. jan. 19. 22:35
 14/23 anonim ***** válasza:

Nem kibacottul mindegy?

Ha megtalálod a társad, akivel jól érzitek együtt magatokat, szeretitek egymást..

Ki nem carja le, hogy hol ismerkedtetek meg?

2021. jan. 19. 22:47
 15/23 anonim ***** válasza:

14 vagyok.

Nem mellékesen lehet, hogy nem is laktok távol egymástól, de valamiért az életben mindig elkerülitek egymást

2021. jan. 19. 22:50
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi szégyellnivaló nincs azon, hogy ott ismerkedtetek meg? Mert, mi van abban? :) Nagyon sokan, köztük én is társkeresőn ismerkedtem meg a mostani párommal, és azt gondolom, ebben semmi kivetnivaló nincs. És szerintem ezzel sokan mások is így vannak.
2021. jan. 19. 23:00
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"Egy csomó dolgot lehet tisztázni, mielőtt akár látod a másikat."

Igen, fel lehet építeni egy hamis képet a másikról, aztán jöhet a csalódás. Neten keresztül bármilyennek kiadhatod magad. Kipuhatolózhatod hogy mi jön be a másiknak, mit vár el, így mire személyes találkozóra kerül a sor, már el is játszhatod a tökéletest.

2021. jan. 20. 05:54
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Az internet a világ része, ahogy a dohánybolt, mások esküvője és a szórakozóhely is. Ott is lehet ismerkedni.
2021. jan. 20. 12:27
 19/23 anonim ***** válasza:
52%

Számomra mindig is van a Tindernek egyfajta lemoshatatlan „mellékíze”, hogy szexpartner-kereső, dugóalkalmazás stb.

Egyszer volt Tinderről barátnőm, de bevallom, szégyelltem, hogy ott ismerkedtünk meg. Mondom mindezt úgy, hogy én is fent voltam.

2021. jan. 21. 18:11
 20/23 anonim válasza:
100%

Hat ez szerintem is rossz, hogy sokan emiatt mert van mar szoc media nem szolitanak le pl egy szamukra szimpatikus lanyt.. mert hogy van egyszerubb megoldas h rairnak es ott nem olyan nagy kudarc az esetleges visszautasitas.

Viszont osszessegebe szerintem nem gaz, nekem is volt mar tinderrol kapcsolatom, egesz gyakran jartam az ismeretsegunk elott is a srac lakohelye fele, de sose lattam, es szakitas utan se. 21. Szazadba mar nem gaz, en is volt h lehetett volna egy nagyon cuki ismerkedos sztori az egyik kollegammal, de egyszeruen annyira nem volt kemia kozottunk, hogy az elmondani nem lehet. Azert meg nem fogok senkivel se jarni mert jol hangzana a sztori:D

19/L

2021. jan. 23. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!