Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik netes fórumot javasoljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik netes fórumot javasoljátok egy korombeli férfinak?

Figyelt kérdés

60F, Olyan hölgy partnert keresek, akinek az aktív és tartalmas hétköznapi életen túl NAPI szinten fontos az érzéki élet és a szexualitás is.

Részletek, pontosítás rpiviben.

2021. jan. 18. 07:52
 1/3 A kérdező kommentje:
Én most 60 évesen döntöttem el véglegesen, hogy új életet kezdek, s keresek egy hozzám illő hölgy partnert, akinek az aktív és változatos hétköznapi életen túl a testiség, az erotika és a szexualitás is NAPI szinten az életének a része. Itt első sorban masszázsokra, szeretkezésre- tantrikus lelki fejlődésre gondolok, de ugyan úgy beletartozna ebbe az életbe, hogy alkalmanként egy-egy hármas élményt is kipróbáljunk. Én NAGYON enyhe biszex vagyok, így a két fiú egy lány felállás is megfelelő a számomra.
2021. jan. 18. 08:08
 2/3 anonim ***** válasza:
SMPIXIE. Tele van 40es nőkkel, sokaknál meg 60 a felső korhatár, most próbálkozz!
2021. jan. 18. 08:19
 3/3 anonim ***** válasza:

- azt a telefont meg tegye el

- nem, tegye el a cigarettát

2021. jan. 18. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!