Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt javasoltak h ne kerdezzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt javasoltak h ne kerdezzem a lanyt hanem javasoljam neki a randit. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Egyik baratom mondta h pl ne ugy hivjam el kavezni, hogy lenne e kedve vagy beulunk egy kavera tehat ne kerdezzem hanem h mondjam meg neki nyugodtan h arra gondoltam h beulhetnenk kavezni. Tehat h inkabb javasoljAm.

Koszonom a valaszokat

2016. febr. 28. 22:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
vagy csak simán közöld vel mi fog történni. pl: "holnap beülünk egy kávéra, 5-kor találkozunk a téren"
2016. febr. 28. 22:30
 2/13 anonim ***** válasza:
69%

#1 :D

Látom, tutira akarsz menni...

Nekem az első gondolat szimpatikusabb.

2016. febr. 28. 22:33
 3/13 A kérdező kommentje:
Az a baj h eddig meg nem beszeltunk csak mindig mikor koszonunk egymasnak mosolyog ram . es egyesek mondtak lehet csak a termeszetebol adodoan. De en meg kivancsi vagyok h ha beulok melle az oran akkor elhivhatom e. Nem ertem miert van elottem ez a kikosarazasi dolog mikor tobben mondtak h azt szarjam le.. Mert nem kudarc.
2016. febr. 28. 22:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom,de egy kérdésnél régebben azt olvastam, hogy kész tények vagy mi elé kell állítani, hogy pl van-e kedved jövőhéten szombad délután megnézni az Xy -filmet, v elmenni sétálni a parkba mondjuk csütörtökön. Én nem tudom, mennyire jó stratégia, de ötletes, és be is válhat, mondjuk én tényleg nem tudom, én nem foglalkozom randizással mostanság.
2016. febr. 28. 22:37
 5/13 anonim ***** válasza:

" Nem ertem miert van elottem ez a kikosarazasi dolog mikor tobben mondtak h azt szarjam le.. Mert nem kudarc."

Hát, figyelj, akkor szerintem merjél kockáztatni, játssz egy kicsit, az életed érted van, max nem jön össze, de veszítenivalód nincs. Hogyha bejöttök egymásnak, meg van közöttetek a szikra, akkor szerintem még ha olyan sután mennél oda, akkor is működne a dolog. Mármint, hogyha te is tetszel neki esetleg. De mondjuk az a túl ráerőltetős dolog az semmiképp nem jó szerintem, hogy bejelented, "Ide megyünk meg oda". "Elnézést, szabad ez a hely?" "Igen, és az enyém szintén, ha leülsz." -ezt valahol olvastam, ez a lekoptatós szöveg jutott az eszembe. De hát figyelj, hát kedvesen menjél oda, és akkor.. Hát mondjuk én nem tudom, mikről lehet beszélgetni. Most eszembe jutott, hogy akár írhatnál neki verset, mert az aranyos, mert lejön belőle neki, hogy időt fordítasz rá, és jelent ő neked valamit.

2016. febr. 28. 22:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
igen,egyszerüen megragadod a hajánál és bevonszolod egy eldugott kávézóba,ott elsuttogod neki,hogy ,ha nem lesz a tiéd leveted magad a 10 - ről!
2016. febr. 28. 22:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha tetszel a lánynak, akkor valószínűleg mindegy, hogy kérdezed vagy javaslod. Mindkettőt teheted magabiztosan, amíg nem vagy tolakodó.
2016. febr. 28. 22:46
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

A "lenne-e kedve" talizni elég rossz duma. Ugyanis te akarod őt megszerezni, nem fordítva. Egy férfi ezt mondja: "szeretnélek meghívni egy kávéra". Sokkal határozottabb, ráadásul tükrözi azt a szándékot, hogy te akarod őt megismerni.

22L

2016. febr. 28. 22:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy.
2016. febr. 28. 23:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A javaslat és a kérdés között pszichológiai eltérés mutatkozik. Bizonyított tény, hogyha javasolsz valamit ahelyett, hogy kérdeznél, a válaszok 25%-al nagyobb eséllyel lesznek pozitívak körülménytől függetlenül.

Ezt a módszert használják az üzleti életben, politikai és (az okosok) a magánéletben is.

Ha azt mondod a lánynak, hogy: "Szerintem randiznunk kellene", akkor a lány agya ezt a következő századmásodpercben meggyőző érvnek fogja elfogadni ahelyett, hogy rögtön agyalni kezdene a válaszon. Kevés időnek tűnik, de épp elég ahhoz, hogy egy beleegyező válasz szülessen.

Az én véleményem tehát az, ha már el akarod hívni randira, akkor bizony javasolj. Lehet, hogy nincs szükséged erre a kis segítségre, de inkább adj meg minden esélyt magadnak... mert tulajdonképpen miért is ne? :D

2016. febr. 29. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!