Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, külsőre milyen nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, külsőre milyen nők azok akiknek esélyt sem adtok?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok!
2021. jan. 17. 22:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
58%

#18: És mikor bejössz egy kövér nőnek, sejted, hogy bejössz, de nyíltan nem próbálkozik, nem úgy a szószólója, a barátnője, aki négyszemközt közli veled, hogy össze kéne jönnötök, te meg kijelented nyugodtan és higgadtan, hogy "Hát... ha lefogyna 40 kilót, akkor igen, mert szép arca van, de nem nyitott a mozgásra és a sportra, a múltkor is vártuk a pótlóbuszt és felvetettem, hogy lesétálhatnánk egy megállót ő meg meg sem akart mozdulni."

És erre jön a kígyó-béka kiabálása, hogy "Hát igazad van, jobb is, hogy ilyen felszínes s...ggfejjel nem jön össze, de majd megver téged az élet, mert előbb-utóbb mindenki megöregszik és megcsúnyul, a hozzád hasonló patkányok cserélik le a nőket 30-40 fölött mert már nem elég feszes a testük, fogjál kezet a Norbikával, neked is olyan feszestetsű nő kéne, mint neki. Bár az meg azért nem lenne jó, mert nem elég szép az arca, ugye Mr. Tökély! Te se vagy egy matyóhímzés, de úgy látszik még bunkó is vagy mellé... " és még a kint dohányzó takarítónő is hallotta, aki odakiabált, hogy "Tépd meg a férget, menjek segíteni? Minden férfi disznó!"

2021. jan. 18. 20:34
 22/22 anonim ***** válasza:

21# nem semmi, nálam sosem voltak ilyen agresszívak, pedig én is kegyetlenül megmondtam a magamét ha kövér próbálkozott

Felvettem a tipikus női hozzáállást: inkább leszek egyedül életem végéig de nekem ilyen sosem kell! És a mai napig sem tudom bánni hogy egyedül maradtam, kizárt. Vagy egy legalább nekem minimálisan vonzó és aranyos nő, vagy senki nem kell

2021. jan. 18. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!