Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, külsőre milyen nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, külsőre milyen nők azok akiknek esélyt sem adtok?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok!
2021. jan. 17. 22:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%
Az, amit én képviselek, az teljességgel vállalhatatlan.
2021. jan. 17. 22:38
 2/22 anonim ***** válasza:
63%

Azok, akik tényleg rondák.

28 F

2021. jan. 17. 22:50
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Büdös, dagadt (nagyon), igénytelen, rommá pirszingelt, stb
2021. jan. 17. 22:51
 4/22 anonim ***** válasza:
50%

ami a saját döntése, de kizáró ok: "megcsinált", agyonvakolt kinézet, tetkó

ami nem annyira saját döntése, de kizáró ok: ha rossz az arcára nézni, vagy ha az alakja nagyon deszka vagy formátlanul kövér

2021. jan. 17. 23:40
 5/22 anonim ***** válasza:
58%

A férfiak ízlése (a nőktöl eltérőbb módon) változó nagyon.

Nekem például a cuki vékony csajok jönnek be😘, másnak a dögös bombázók, de vannak akik a kövéreket (is?) csípik.

Szóval annak nem adunk esélyt sem akik abszolút nem vonzóak, semmilyen szempontból sem, de sokszor ez csak egyéni ízlés kérdése.

28

2021. jan. 17. 23:50
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
Én annak, aki full igénytelen. Mondjuk nekem a kedvenc típusom a teltkarcsú, barna hajú démonok. Ilyen 75 kg feletti hölgy már nem nagyon fog bejönni, maximum akkor, ha nagyon szép az arca.
2021. jan. 18. 00:01
 7/22 anonim ***** válasza:
95%

A kedvencem ez a "nekem személy szerint nem jönnek be a kövérek, de van, akinek igen". És ezt minden pasi elmondja, kivéve azok, akiknek bejönnek a kövérek. 😄

Nem szégyen, ha nem tetszik a kövérség.

2021. jan. 18. 00:27
 8/22 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon nem tetszik. Vannak akik élnek halnak a kövérekért de én taszitónak tartom. Énsem vagyok hordóbelű.
2021. jan. 18. 00:45
 9/22 anonim ***** válasza:
60%
Kövér,tetkós,szilikon szàj-mell,póthaj,műköröm,igénytelenség,nem jó illat,ez külön-külön is kizáró ok.
2021. jan. 18. 02:15
 10/22 anonim ***** válasza:
10%

#7: Szégyent azok a mozgalmisták csináltak belőle, akik kiverték a hisztit a plus size modellekért meg a "jogod van így kinézni és a szemét férfiaknak nincs joga emiatt megszólni - éljen a szólásszabadság", meg egy jó adag eufemizmus, amin a cigány-roma, b...zi-meleg, süket-siket, fogyatékos-fogyatékkal élő és egyéb más fogalmak is átmentek, úgyhogy innentől már a "kövér" is nem kívánatos kifejezés, a "dagadt" vagy "dagi" meg pláne nem, az ennél csúnyábbakról "zsírdisznó" nem is beszélve, úgyhogy marad a molett, telt, túlsúlyos, hiszen végül is ezek nem ugynazt jelentik, hogy EGÉSZSÉGÜGYI SZEMPONTBÓL VAN RAJTAD SOK-SOK KILÓ HÁJ, AMI A KÜLSŐDÖN TÚLMENŐEN AZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTODNAK IS NAGY MÉRTÉKBEN ODAVÁG.

Helyette Schobert Norbi gyűlöltebb közszereplő lett, mint bármilyen politikus, csak azért, mert egyeseknek fáj az igazságot elfogadni, mert a saját lustaságukra és önuralmuk hiányára emlékezteti őket, helyette inkább ellenségképet kreálnak és képesek bármilyen logikai torzításra, hogy azért, mert valaki lényegében az emberi hülyeségből él (mint még sokan mások, McDonalds, Coca Cola, valaki?) és TÚLÁRAZOTT proteinszeleteket árul a mögé rakott branddel (amit mellesleg ő futtatott fel, lehet csinálni utána, lehet belerakni saját tőkét vagy hitelt és felfuttatni egy terméket, hogy utána profitot hozzon) azért már minden szava hiteltelen.

Szóval lényegében ezért számít manapság szégyennek, ha egy férfi szót emel a túlsúlyos nők ellen. Fordítva közel sem vált ki ekkora felhördülést, mikor a nő fikázza le a kövér férfit.

Meg ha egy nő véletlenül azt mondja, hogy "100 kiló alatt nem férfi a férfi" vagy "szeretem a nagy macikat", akkor a dagadt férfiak ennek örülnek és keresik az ilyen nővel az ismerkedési lehetőséget.

Ha egy férfi mondja, hogy neki bejönnek a kövér nők, akkor a kövér nők már keresik a hátsó szándékot, hogy biztos csúnya vagy van valami mentális baja, hiszen egyrészt hogy jöhet be valakinek a kövér, biztos más nem jut neki és azt hiszi, hogy a kövér az annyira reményvesztett és kiéhezett, hogy majd egyből a karjaiba omlik. Vagy lehet, hogy csak házicselédet akar belőle és úgy gondolja a kövér nő majd kevesebb férfinak kell és ezért hűségesebb marad. Hahá!, mondom én, hogy hátsó szándék!

2021. jan. 18. 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!