Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A COVID-korlátozások feloldásával könnyebb lesz majd becsajozni átlag alatti pasiként?
"Mire ekkora a te arcod, ha te se most, se máskor nem kellesz senkinek? Fáj, mi? Azért szúrsz oda másnak."
Nőkbe is vannak ám olyanok, akik senkinek sem kellenek...
Szegénységi bizonyítványt? :D Azzal, hogy olyan emberrel vagyok csak hajlandó mind intim élményekre, mind életet összekötni, aki NEKEM tetszik? Mondd, ha neked ez nem egyértelmű, és magyarázni kell, akkor az milyen "bizonyítvány"? Én soha nem erőltetném magam olyanokra, akiknek nem tetszem, és nem reménykednék olyanokban, hogy majd kiéhezett, szerencsétlen, naiv emberek kb. épp hogy nem "tévedésből" összeálljanak velem.
Amúgy 8 éve élek párkapcsolatban, szeretetben. Persze, jöhetsz azzal, hogy lehet, hogy majd jól elhagy és egyedül maradok 30-as/40-es nőként egyszer, de még ha így is lenne (neadjisten), akkor sem kellene soha olyan férfi, aki nekem nem tetszik. Én nem fosok az egyedülléttől, engem csak a vonzalom, szeretet motivál arra, hogy kapcsolatban legyek valakivel, ha ez nincs meg, akkor nem érdekel az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!