Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szociális fóbiával küzdő személyek hol,hogy ismerkedtek?
Sok nehézségem volt/van a probléma miatt az életben,de viszonylag jól boldogulok,önálló életet élek,az alapvető tevékenységek nem jelentenek különösebb problémát,és más kikapcsolódást,vagy szórakozást jelentő tevékenységek sem teljesen elképzelhetetlenek számomra.
A párkapcsolat területén viszont képtelen vagyok komolyabb sikereket elérni.Mindig is nyitott voltam a párkeresésre,és folyamatosan próbálkoztam is,voltak ismerkedések,melyek jó irányba indultak,de vagy nem voltam képes kialakítani a kapcsolatot,vagy ha igen,akkor sem tartott túl sokáig.(max pár hónapig).
Ki hogy boldogul ilyen téren? Mi az ami sikerhez vezetett,ami eredményesnek bizonyult?
36 F
Sehol nem ismerkedek, minek erőltessem.:)
Női incel
Én is interneten próbálkozom.És fekszik is ez a formája az ismerkedésnek,szerintem nagyon is testhez álló.Hisz így sokkal könnyebben megtudom mutatni az igazi énem,kevésbé van hatással rám a betegség.De sokszor a fokozatosság ellenére így sem megy.Egy nőnek talán egy fokkal könnyebb,mert neki csak sodródni kell az árral...a pasiknak kezdeményezni is kéne.Ezzel a problémával ez nagyon nehéz,és időigényes,nem szokták kivárni a lányok.
Nagyon vágynék családra...a problémámtól függetlenül is teljessé és boldoggá válna az életem tőle.De nagyon kilátástalan ez így...
Szakember valakinek tudott érdemben segíteni párkapcsolat téren?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!