Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikerült már párkapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült már párkapcsolatot bevonzanod a titokkal?

Figyelt kérdés
2021. jan. 16. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogyne, próbálkozz csak!
2021. jan. 16. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 kivétellel mindig akkor jött a szerelem, amikor elengedtem a dolgot. Onnantól, hogy azt mondtam nem érdekel, már csak napok kérdése volt :D
2021. jan. 16. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a titok az h pontosan tudtam mire vágyom és azt kerestem 13 éven át akkor igen, sikerült. :D
2021. jan. 16. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mindig ugyanolyanokat vonzok be (negatív értelemben), pedig használom a módszert. Pár napja megint nagyon ráálltam, hogy én most bevonzom a párom, aminek az lett az eredménye, hogy több emberrel is beszéltem (mint eddig valaha bármikor is) arról, hogy mi is az oka annak, hogy eddig nem jött össze. Az egyikük szerencsére gyakorlati módszerekkel is tud segíteni. Sajnos eddig ez van, ameddig a saját traumáidat nem teszed le, addig nem fog összejönni, de ha segítség kell, amint látod, az megjön.
2021. jan. 16. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!