Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vesznek semmibe még a ronda férfiak is?
A ronda emberek ugyanúgy számukra vonzó társat keresnek (nemtől függetlenül). És a számukra vonzó az esetek 99%-ban a szép ember.
Ezért csorgatja a nyálát a pupos, fogatlan, kopaszodó manus a 19 éves gepárdtestű sportoló csajra, a 160centis, ugyanennyi kilós nő meg a kigyúrt vizilabdásra. Ez teljesen független attól, hogy ő maga hogy néz ki.
A femcel mit jelent? Mert az "in" az az önkéntelen/akaratán kívül rövidítése, a cel pedig a cölibátusé.
Ha az első részt fem-re cseréled, akkor női cölibátus lesz. Ez azért nem ugyanaz, mint az in :D
Többen mondták már az oldalon hogy rondának tartják magukat,ezért kértem tőlük egy képet és láss csodát 8 emberből 7 db ember nem is volt ronda,csupán önértékelési gondjai voltak.
Ha esetleg gondolod írj rám,küldj egy képet aztán le írom a véleményemet,hát ha tudok neked is segíteni.
"Sajnos a csúnya, ronda férfiak is elhajtottak, lenéztek, mintha hirtelen megjött volna az önbizalmuk"
Az embereknek az rombolja a kis serulekeny egojat a legjobban, ha a sajat szintjuk probalkozik naluk..... :)
36F incel
bocsi, de ha magad és más embereket csúnya rondának minősíted, azért nálad is vannak bajok.
Ha mással érezteted, hogy jaaaj én csúnya vagyok, jaaaj senkinek nem kellek, az kicsit visszatetsző. Ne legyél nagyképű, de ne legyél depresszív, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!