Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vesznek semmibe még a ronda férfiak is?
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok az adottságaimmal. Nem vagyok egy szép nő, hanem nagyon ronda nő vagyok, ezért is gondoltam, hogy megpróbálom a ronda férfiakkal a dolgot. Sajnos a csúnya, ronda férfiak is elhajtottak, lenéztek, mintha hirtelen megjött volna az önbizalmuk. Mit gondoltok?2021. jan. 14. 18:59
1/21 anonim válasza:
Én egy jóképűnek tartott srác vagyok és ha gondolod írj egy üzenetet hogy miért vagy mit tartasz magadon csúnyának. Nem ismerkedés miatt csak hátha tudok segíteni...
3/21 anonim válasza:
Képet kérek privátba, bizalmasan kezelem. Számomra csak a közönséges, buta nők a csúnyák. Szívesen megnéznélek, de ne lánykérésnek vedd.
4/21 anonim válasza:
Mit tartasz magadon rondának?
Tapasztalatom szerint a legtöbb nő túl kritikus önmagával szemben.
Jól jegyezd meg: a nők sokkal kritikusabbak egymással a külsejüket illetően, mint a férfiak a nőkkel!
Tehát nem mérvadó még az sem, ha barátnőid, kolléganőid rondának tartanak.
Ha rondának tartod magadat, tudsz-e változtatni? Pl. ha elhízott vagy, próbálj meg lefogyni. Esetleg egy másik szemüvegkeret vagy másmilyen hajviselet előnyösebb lenne. Nincs olyan barátnőd, aki ilyenekben tudna és őszintén akarna is segíteni?
5/21 anonim válasza:
En ferfikent lefogytam 20 kg mot.. nem ertem nok miert hagyjak magukat el es covid idoszakban
6/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér. Ott a gond, hiába jó ruhák vagy nőies frizura vagy smink, ugyan úgy nagyon ronda vagyok!
2021. jan. 14. 19:20
7/21 anonim válasza:
És mit tartasz magadon rondának?
(Az, hogy "mindent" vagy "úgy általában a megjelenésemet" az nem válasz!)
8/21 anonim válasza:
Linkelhetnél vmi képet,hogy mégis hogy kell elképzelni.
10/21 anonim válasza:
Az a bajod hogy a szinted felett keresgélsz.A szinted a nagyon ronda férfi nem a sima ronda.Eltévesztetted a szintet aztán pampogsz itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!