Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a nők?

Figyelt kérdés

Nem értem miért van ez. A legutóbb is feldobott egy szimpi csajt a facebook a kit ismerhetek résznél a hírfolyamban. Megtetszett és hát úgy voltam vele, hogy miért is ne, bejelölöm (hozzáteszem nincs párja). Vissza is igazolt, ráítam, egy pár szót beszélgettünk általános témákról, meg megjegyeztem azt is hogy csinos. Aztán egyszer csak abba maradt, nem válaszolt. Megkérdeztem tőle, hogy jól látom-e, hogy nincs sok kedve beszélgetni. Erre azt válaszolta, hogy de, van kedve, nyugodjak meg majd válaszol. Aztán megint eltűnt.

Mondom mostmár teljesen mindegy, megkérdezem nem-e lenne kedve eljönni velem valahova. Ezt elolvasta és nem válaszolt. Úgy voltam vele, hogy jólvan, ez eldőlt, de szimpatikus és szívesen barátkoznék vele ha már más nem lehet. Le is írtam neki, hogy megértem ha nem szeretne velem semmit, viszont barátkozhatnánk csak úgy. Erre sincs semmi reakció. Akkor mi a fenéért mondta azt, hogy akar beszélgetni? Jó, lehet, nincs ideje irogatni állandóan, de több nap telt el. Nem értem ez miért van. Ráadásul még témánk is volt a közös érdeklődési körünkről. (Egyébként 21 évesek vagyunk)

Sajnos nem ez az egyetlen ilyen eset. Arra nem nyitottak, hogy megismerjenek. Pedig viszonylag tök normális vagyok (legalábbis azt mondják), jó nem vagyok egy Brad Pitt, de olyan visszataszító sem. Tök átlagos vagyok. Lelkileg is jó vagyok, azt hallom vissza, hogy milyen segítőkész, kedves, udvarias srác vagyok. Miért nem hajlandóak megismerni?

Nem egyszer volt olyan hogy bepróbálkoztam a csajnál, lekoptatott, erre 1-2 hónapra rá kitette a képeket ahogy az új barátjával pózolnak a BMW előtt. Most akkor vegyek én is egy BMW-t? Nem értem. Próbálom a normális lányokat megcélozni nem a plázacicákat, meg az aranyásó r*bancokat. De arra nem hajlandóak, hogy akár egy kicsit is megismerjenek.

2021. jan. 14. 11:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
72%
19. Ha jól látom neked nem csak a csajozással, hanem az emberi kapcsolataiddal is vannak problémák. Vannak barátaid? A családoddal milyen a kapcsolatod?
2021. jan. 14. 13:28
 22/31 anonim ***** válasza:
29%
Azért válaszolgatott flegmán a tahója mert a képeiden nem tűntél se kőgazdagnak, se jóképűnek (felső 10%). Meglepődnél ha tudnád hány alfa görénnyel/gazdag vénemberrel irogatnak egyszerre.
2021. jan. 14. 13:30
 23/31 anonim ***** válasza:
84%

Nekem abból, amit leírtál, az jön le sajnos, hogy süt belőled a kétségbeesés és a sürgetés.

Én is beszéltem már ilyen srácokkal régebben, és azonnal a falra másztam, ha valamelyikük nehezményezte, hogy nem válaszoltam azonnal vagy "eltűntem" a beszélgetés közben. Egy vadidegen nem tartozik neked semmivel. Éli az életét, csinálja a dolgait, nem sokan érnek rá 1-2 órán át csetelni.

A barátomat a Tinderen ismertem meg, és mi több óránként válaszoltunk egymásnak, és sosem volt ebből problémázás.

Ez is nagyon rossz húzás volt szerintem, hogy egyből elhívtad utána, aztán meg már legyünk csak barátok. Ez kívülről úgy hangzik, hogy végre szóba állt veled egy lány, ezért minden áron kapaszkodsz belé.

Szerintem legyél sokkal türelmesebb, és foglald el magad, ne a másik üzenetére várj egész nap.

2021. jan. 14. 13:33
 24/31 A kérdező kommentje:

21. Néhány, nem túl sok barátom van. Sosem voltam valami népszerű srác. Jelenleg legingább a csoporttársaim a barátaim, de egy-kettő van a lakhelyemen is. Illetve most próbálok kicsit szocializálódni, ha elcsitul a vírushelyzet szeretnék autós találkozót szervezni környékbeli márkatársakkal.

A családommal alapvetően jó a kapcsolatom, kicsit szerintem túlzásba viszik a ragaszkodást. Mindig azt szeretnék ha velük/körülöttük lennék.

2021. jan. 14. 13:36
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Onnantól, hogy megírtad, hogy csinos, nincs barátkozás. Utána mindig ott van a levegőben, hogy dugnád.
2021. jan. 14. 14:00
 26/31 anonim ***** válasza:
Milyen autó márka?
2021. jan. 14. 14:03
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Tenyleg meg korai ilyeneken parazni, de mondom, legalabb csinalod, probalkozol.

Az ilyen dolgokon ne aggodj, lesz meg durvabb elutasitas, mas dolog is az eletedben. Ennyi idosen meg azert nem eltel annyit, hogy az egyedulleten kezdj gorcsolni. Elvezd a huszas eveid, hamar elmegy.

2021. jan. 14. 14:14
 28/31 anonim ***** válasza:
21%
Jajj..jajj..és megint csak JAJJ
2021. jan. 14. 17:06
 29/31 anonim ***** válasza:
2 es a bunkóság az ha hitegeted.ha nyiltan megmondja hogy ennyi az nem bunkóság hanem tisztelet és őszinteség.persze álszent módon hivatkoznak sokan hogy nem akart bunkó lenni de ez csak a felelősség háritása
2021. jan. 14. 19:40
 30/31 anonim ***** válasza:

Barátkozni csak úgy..

Hát bexartam.

Tudod ki baratkozzon csak úgy.Bmeg neked ennyi időd van ilyen sületlenségekre?

Nőnek az mondani:Figyu nyalom a talpadat csak szólj már néha hozzam..kerlek kéerlek!!

Ez nagyon lent van haver!

A nő ha esetleg elgondolkodott egy kicsit,hogy megismerjen,erre a nyáladzásra biztosan elment minden maradék kedve is tőled!

2021. jan. 14. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!