Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők?
Nem értem miért van ez. A legutóbb is feldobott egy szimpi csajt a facebook a kit ismerhetek résznél a hírfolyamban. Megtetszett és hát úgy voltam vele, hogy miért is ne, bejelölöm (hozzáteszem nincs párja). Vissza is igazolt, ráítam, egy pár szót beszélgettünk általános témákról, meg megjegyeztem azt is hogy csinos. Aztán egyszer csak abba maradt, nem válaszolt. Megkérdeztem tőle, hogy jól látom-e, hogy nincs sok kedve beszélgetni. Erre azt válaszolta, hogy de, van kedve, nyugodjak meg majd válaszol. Aztán megint eltűnt.
Mondom mostmár teljesen mindegy, megkérdezem nem-e lenne kedve eljönni velem valahova. Ezt elolvasta és nem válaszolt. Úgy voltam vele, hogy jólvan, ez eldőlt, de szimpatikus és szívesen barátkoznék vele ha már más nem lehet. Le is írtam neki, hogy megértem ha nem szeretne velem semmit, viszont barátkozhatnánk csak úgy. Erre sincs semmi reakció. Akkor mi a fenéért mondta azt, hogy akar beszélgetni? Jó, lehet, nincs ideje irogatni állandóan, de több nap telt el. Nem értem ez miért van. Ráadásul még témánk is volt a közös érdeklődési körünkről. (Egyébként 21 évesek vagyunk)
Sajnos nem ez az egyetlen ilyen eset. Arra nem nyitottak, hogy megismerjenek. Pedig viszonylag tök normális vagyok (legalábbis azt mondják), jó nem vagyok egy Brad Pitt, de olyan visszataszító sem. Tök átlagos vagyok. Lelkileg is jó vagyok, azt hallom vissza, hogy milyen segítőkész, kedves, udvarias srác vagyok. Miért nem hajlandóak megismerni?
Nem egyszer volt olyan hogy bepróbálkoztam a csajnál, lekoptatott, erre 1-2 hónapra rá kitette a képeket ahogy az új barátjával pózolnak a BMW előtt. Most akkor vegyek én is egy BMW-t? Nem értem. Próbálom a normális lányokat megcélozni nem a plázacicákat, meg az aranyásó r*bancokat. De arra nem hajlandóak, hogy akár egy kicsit is megismerjenek.
Azért a nyolcas baromi félelmetes.
Leírja, hogy bérelt autót meg öltönyt , plusz telepakolta lejárt bankkártyákkal a pénztárcáját, azért ohgy nőket d*ghasson, akiket utána letilt, aztán benyög egy ilyet:
" nos sajnos ezeket a csajokat mindíg lenyúlja valami idióta agresszív, labilis idegállapotú díszf*sz"
Tök jól leírtad saját magadat.
Hát igen, kissé nyomulós lett. Sajna én is időnként beleesek ebbe. Bár akkor már valóban csak az "Az jó"-k, "Értem"-ek, és a kínos like jelek mennek felőle. Valóban jobb lenne lekommunikálni hogy "Bocsi, nem ismerkedem", vagy "Van randipartnerem/párom/udvarlóm/drága autós kitetovált kamuistenem akivel max d.gunk rosszabb esetben mert mással nem érem be olyan tökéletes vagyok" (opcionálisan választható)
Másrészt...
A nők nem szeretik ha nem teper utánuk senki. Kajak ilyenek. Ha nem látják hogy a pasi palotapincsi módon mellette van és játssza a védelmezőt meg a humorheroldot és minden sz.rért kiáll mellette, kampec. Mehet a zsírkirály barátzónába. De semmi vész, mert "a pasijaim is azelőtt a barátaim voltak".
Pfff...
(Kíváncsi vagyok mennyire közeli barátok XD)
Nálam elkapálja magát a nő aki ezt a lapot kijátszza. Ok nélkül nem ismerkedek, és nem barátkozok nőkkel.
8. Én vállaltan vagyok csóró (albérleti szoba, kocsi nincs, megtakarítás néhány millió), viszont jóképű vagyok és adok a megjelenésemre, szinte mindig ingben vagyok és néha öltönyben is.
A lényeg hogy én mindig találok helyes barátnőt is viszonylag hamar amikor akarok, aki elfogadja hogy nem vagyok (még) gazdag.
28/F
5-ös vagyok
Hozzáteszem ennyi idősen én is nyomultam, szerintem ilyenkor tök normális, nem degradálásként, de cuki. Aztán, ahogy idősödtem, jobban tudtam szűrni, milyen lányok érdekelnek, mikor vagyok nyomulós, vagy ő mikor passzív azon a szinten, hogy már nem érdemes foglalkozni vele. Kialakul az, ne parázz.
13-as
azt ugye tudod cicu, ha tényleg "jó pasi" vagy, akkor totál letojják az anyagi helyzeted? Ez olyan, mint a "bomba csaj" szerencsétlen, rodhadó, unszimpi belső tulajdonságaival sem foglalkoznak.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából van egy nagy problémám. Nem értem az embereket és nem értek a nyelvükön. Próbálkozom tanulni, megfigyelni, hogy mit s hogyan kell lereagálni, mi miért van stb. De valahogy olyan komplex és bonyolult.
Említettétek, hogy a facebookon gáz ismerkedni. Például ezt sem értem. Mennyivel másabb, mint ha például a buszmegállóban kezdeményeznék beszélgetést? Meglátok egy szimpatikus embert és beszélgetést kezdeményezek. Ez nem ugyan olyan csak virtuálisan?
Illetve nyomulni sem akartam, nem tudam, hogy ez annak számít. Azt ugyan éreztem, hogy nem feltétlen alkalmas ilyen korán elhívni, de gondoltam biztos az a probléma, hogy nehéz neki interneten beszélgetni, "ismerkedni" valakivel és ez hátha jobban menne személyesen, komfortosabb lenne számára.
Azt, hogy akkor csak barátkozzunk, szintén nem nyomulásnak szántam. Csupán elfogadtam, hogy nem akar semmit tőlem, viszont úgy gondoltam ha már amúgy sincs sok barátom akkor itt az ideje szerezni egyet. Illetve a kellemest a hasznossal össze akartam kötni, hiszen ha barátkozok, beszélgetek talán jobban megértem az embereket, tudok tanulni úgymond az emberek nyelvén.
4-es: Köszönöm, ma is tanultam valamit. Nem tudtam, hogy ilyet nem illik mondani az elején. Azt hittem ez csupán egy kedves gesztus, egy apró bók amivel jelzem az érdeklődésem.
15. 13-as vagyok. Nem tudom. Azért én is szoktam szorongani azon, hogy nem vagyok gazdag/jómódú, hiába vagyok jó pasi. Tényleg viszonylag könnyen találok akár szexet, akár barátnőt sok férfihoz képest, de engem is utasítottak már el bőven gazdag családból jövő csajok, mert látták még nincs kocsim, nem élek egyedül, stb.
16. Kérdező, te asperger szindrómás vagy?
"Sokat voltam egyedűl és most már tényleg nagyon szeretném ha mellettem lenne valaki és érezhetném végre, hogy valaki szeret"
21 éves vagy.. Nem akarlak elkeseríteni, de lesznek ennél rosszabb helyzetek is az életedben később sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!