Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők?
Nem értem miért van ez. A legutóbb is feldobott egy szimpi csajt a facebook a kit ismerhetek résznél a hírfolyamban. Megtetszett és hát úgy voltam vele, hogy miért is ne, bejelölöm (hozzáteszem nincs párja). Vissza is igazolt, ráítam, egy pár szót beszélgettünk általános témákról, meg megjegyeztem azt is hogy csinos. Aztán egyszer csak abba maradt, nem válaszolt. Megkérdeztem tőle, hogy jól látom-e, hogy nincs sok kedve beszélgetni. Erre azt válaszolta, hogy de, van kedve, nyugodjak meg majd válaszol. Aztán megint eltűnt.
Mondom mostmár teljesen mindegy, megkérdezem nem-e lenne kedve eljönni velem valahova. Ezt elolvasta és nem válaszolt. Úgy voltam vele, hogy jólvan, ez eldőlt, de szimpatikus és szívesen barátkoznék vele ha már más nem lehet. Le is írtam neki, hogy megértem ha nem szeretne velem semmit, viszont barátkozhatnánk csak úgy. Erre sincs semmi reakció. Akkor mi a fenéért mondta azt, hogy akar beszélgetni? Jó, lehet, nincs ideje irogatni állandóan, de több nap telt el. Nem értem ez miért van. Ráadásul még témánk is volt a közös érdeklődési körünkről. (Egyébként 21 évesek vagyunk)
Sajnos nem ez az egyetlen ilyen eset. Arra nem nyitottak, hogy megismerjenek. Pedig viszonylag tök normális vagyok (legalábbis azt mondják), jó nem vagyok egy Brad Pitt, de olyan visszataszító sem. Tök átlagos vagyok. Lelkileg is jó vagyok, azt hallom vissza, hogy milyen segítőkész, kedves, udvarias srác vagyok. Miért nem hajlandóak megismerni?
Nem egyszer volt olyan hogy bepróbálkoztam a csajnál, lekoptatott, erre 1-2 hónapra rá kitette a képeket ahogy az új barátjával pózolnak a BMW előtt. Most akkor vegyek én is egy BMW-t? Nem értem. Próbálom a normális lányokat megcélozni nem a plázacicákat, meg az aranyásó r*bancokat. De arra nem hajlandóak, hogy akár egy kicsit is megismerjenek.
" Le is írtam neki, hogy megértem ha nem szeretne velem semmit, viszont barátkozhatnánk csak úgy."
Jézusom, egész testemet áthatja a CRINGE.
Figyelj erre nehezen vannak szavak, az írásképed alapján értelmes vagy, de valahogy valamiért mégsem érted facebookon ráírni valaki ismeretlenre ismerkedési céllal mennyire gáz. Miért nem látod ezt?
Meg ez a másik, hogy pár üzenet után megjegyzed, hogy csinos (vagy úgy egyáltalán bármikor az elején). Hogy nem látod hogy ez is kínos? Így max egy 50 éves ismerkedne.
Nincsenek csajoknál sikeres barátaid, vagy bárki férfi példakép a környezetedben, akivel tudnál ezekről beszélgetni, tudnál tanulni tőle?
ez velem is megesik. Vagy ismerős csaj, aki bókólt, átvált parasztba.
Sok ember nem tud kommunikálni rendesen, nők és férfiak is. Nem tudják folytatni a beszélgetést, nem érdekli őket semmi, kérdezni sem tudnak stb. nulla kommunikáció.
"Mondom mostmár teljesen mindegy, megkérdezem nem-e lenne kedve eljönni velem valahova. Ezt elolvasta és nem válaszolt. "
Ez még szerintem korai volt, kicsit nyomulsz, de a csaj meg nem tudja kommunikálni a gondolatait "bocsi, még nem ismerlek" blabla
Van ilyen, legalább próbálkozol.
"viszont barátkozhatnánk csak úgy" ez tényleg iszonyat nyomulós, egyértelmű, hogy csak a közelében akarsz maradni, hátha meggondolja magát.
A Facebooknak egyébként már van saját társkeresője is.
Minden nő a pénzre megy. Mit képzeltél, hogy egy "szeretlek"-ért tud venni Gucci táskát? Vagy, hogy a romi kis összebújcsi otthon az ágyacskádban annyira boldoggá teszi, mint egy Maldív szigeteki nyaralás, vagy mi? A nőknek a legfontosabb az anyagi létbiztonság. Mivel Te vagy a férfi a Te feladatod ezt megteremteni. Mutass olyan képet, ami ezt ígéri a nőknek.
Nem venni kell BMW-t, csak bérelni. Azt is csak 1 alkalomra.
Figyelj! Én egy fotós haverommal csináltam 4 sorozatot. Béreltem Armani öltönyt, meg egyéb márkás cuccokat. Több helyszíneken, több stílusban csináltunk képeket, volt, hogy az időjárás is más volt (1 esős .... de k*va jó lett). Az ilyen képekből feltöltöttem 7-8at a Tinderre, meg a Facéra úgy, hogy a többi képedet elrejtem .... a nők már Messengeren keresztül lesz*ptak volna! Meg volt a dumám, hogy a BMWm hova tűnt (eladtam, mert .... / ellopták, de nem érdekel, mert a biztosító pengetet én meg úgyis akartam venni helyette egy Hummert vagy egy Teslát). Mindenki azonnal akart velem találkozni. Erre az esetre igényesen öltöztem (márkás ing, karóra, bla bla). Kajálták. Le se sz*rták, hogy Renault GrandScenic-cel mentem értük. A pénztárcámban voltak kamu Euró bankjegyek szép sorban, volt 6 különböző bankkártya (régiek, lejártak ... Anyám OTP-se, Öcsém 4 évvel ezelőtt lejárt Erste bankosa, stb). 10 nőből 8-at még aznap gerincre tudtam vágni! Utána Face tiltás/Tinder leválasztás, telefonszám blokkolás, stb.
Kapcsolat? Áh! Azok a csajok, akik nem golddiggerek lennének, és megbecsülést érdemelnének, mert a férfira nem kizsigerelendő kasszásként tekintenek, hanem valakit akiVEL együtt lesz boldog az élet és akivel megosztva a feladatokat, gondokat, életet lesz minden csodás .... nos sajnos ezeket a csajokat mindíg lenyúlja valami idióta agresszív, labilis idegállapotú díszf*sz. Ami marad, az meg csak olyan pasival áll szóba, aki havi nettó 800k fölött keres. Mert a luxi és trendi életet csak az fogja neki biztosítani úgy, ahogy azt Ő elvárja .... no munka, 0 energiabefektetés, 0 viszonzás, csak a "kapok" oldal legyen tele, de az nagyon .... és nekik ez JÁR!!!! MErt ők szépek, na!
Szerintem kissé túl toltad, és még az időpontokat sem tudjuk.
Ez az internet, ghostingolt, ennyi. Menni tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!