Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magányos emberek sehol sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos emberek sehol sem ismerkedtek?

Figyelt kérdés
Vagy legtöbbjük azért neten próbálkozik?
2021. jan. 14. 10:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Itt igyekszem.
2021. jan. 14. 21:00
 12/31 anonim ***** válasza:
Találkozhatnánk kedden 5#-ös, az a pisztoly nekem is jól jönne már úgy érzem, csak +1 töltény kell
2021. jan. 14. 21:58
 13/31 anonim ***** válasza:
76%
2-es és 10-es: Na látod, hazudtam én valaha ilyesmiben? Egy nőnek ennyiből tart bepasiznia, ha akar. Még ha sokan nem is akarják a homokból kihúzni a fejüket, mert összeomlana a téves világképük. (és én még csak direkt rád sem írtam, mert sejtettem, hogy kamu vagy szarkazmus vagy csak teszt)
2021. jan. 15. 01:47
 14/31 anonim ***** válasza:
82%
Persze, de nézd azt is h milyen minőségű férfi az aki egy számra és egy betűre minimum szerelmet vall.
2021. jan. 15. 12:08
 15/31 anonim ***** válasza:
40%
Nem hallottam még szerelemvallással indító férfiról bocsi, vergődjél csak kedves!
2021. jan. 15. 15:51
 16/31 anonim ***** válasza:
83%

#14: Ott a pont a 15-ösnél. Én sem hallottam még ilyenről.

Egyébként ezt úgy hívják, hogy "ő legalább PRÓBÁLKOZIK, próbál TENNI azért, hogy változzon a helyzete, szemben sok nővel, aki csak a herceget várja"

Névtelen üzengetésből sok minden ki tud derülni, még ha manapság az is a divat, hogy jobbra-balra húzunk embereket.

2021. jan. 15. 16:02
 17/31 anonim ***** válasza:
76%
Kovid van. Tél van. Orbán van. Te mit akarsz?
2021. jan. 17. 20:16
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem próbálkozom, mert nem tudom hol, kinél, mikor és hogyan kell.

Sajnos ezt nem tanítják sehol.

2021. jan. 21. 10:29
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

"Nem próbálkozom, mert nem tudom hol, kinél, mikor és hogyan kell."

Abszolút korrekt!Ugyanígy vagyok,csak engem már nem is érdekel a dolog.

2021. jan. 21. 22:25
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Én sem próbálkozom, mert egyszerűen nem érdemes!

Akinél érdemes lenne az mind foglalt, azokat pedig kihagyom inkább. Maradnak az olyanok akik nem véletlenül vannak egyedül, nő esetében súlyos oka szokott lenni.

Nem vagyok persze jó csajozógép sem, így ha jó lehetőség adódna is tutira elszúrom azt (tapasztalat hiánya)

És még szó sem esett a saját igényekről, vagy az anyagiakról

28/f

2021. jan. 21. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!