Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 éves, minimálbért kereső,még szűz,a szüleivel élő férfi találhat magának csinos,vékony ápolt nőt?
Jól érted. Ez a lényeg.
Leher,hogy valaki 40 éves saját lakás, jó fizetés, de nagyon elviselhetetlen, vagy bosszantó, bunkó.
Akkor mik az esélyei?
Ha a másik pasi, művelt, odafigyel a másikra, vicces.
Szerinted melyikkel ismerkednek szívesebben?
Megértem, hogy anyagi okokból megéri a szülői házban maradni, de az, hogy 40 éved alatt nem tudtál 1 normális párkapcsolatot felmutatni, az hatalmas piros felkiáltójel egy ismerkedni vágyó nő számára. A másik az, hogy ebben a korban nem járni akarnak, hanem viszonylag hamar házasodni, vagy legalábbis ha tartós kapcsolat van, akkor ne a csaj egzisztenciájára épüljön, szóval ebből a szempontból kifejezetten hátrányos anyukával lakni. Ráadásul az ilyen szülő sokkal hajlamosabbak beleszólni a gyereke életébe, mert nem történt meg a leválás. Na ez is intő jel.
Még huszonéves volt, hogy én is ismerkedtem lúzerebb vonalú pasival, de hamar lekoptattam, mert ahogy egyre többet beszélgettünk egyre jobban láttam, hogy nem tudja azt férfiként megadni, azt a határozottságot és biztonságot (nem anyagit, és nem is kőbunkóra vágytam) amit keresek. Szóval mint beszélgető társ ok lett volna, de nem tudtam rá férfiként nézni.
Elmész a "szegény telepre", választasz egy sovány nőt és azt mondod neki:
"Gyere velem édes, elviszlek a kozmetikushoz, lesz szép sminked, a körmösnél szép csili-vili körmöd, a fodrász dögös vörös hajat varázsol neked, utána veszünk neked néhány szmexi ruhát a plázában, csipkés harisnyát és új cipellőket a pöttöm lábaidra."
És tádááá máris van egy csinos vékony ápolt nőd. Ha csálék a fogai az se baj, jó fogorvos csodákra képes, csak legyen rá pénzed.
Dögös pasi? Életvidám? Belevaló? Vannak barátai? Van szociális élete?
Miért ennyit keres? Miért lakik otthon? (Bizonyos esetekben ez szerintem elfogadható.)
Ijesztőek ezek a személyek, akik csak kapni, kapni, kapni akarnak, de adni semmit, teljesíteni semmit, dolgozni semmit, létrehozni semmit. Várják a sült galambot meg az ingyenes szexrabszolgát. Házvezetőnek ott van az anyjuk, eltartónak az apjuk.
Miféle ember az ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!