Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 40 éves, minimálbért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40 éves, minimálbért kereső,még szűz,a szüleivel élő férfi találhat magának csinos,vékony ápolt nőt?

Figyelt kérdés
Érdekel,hogy egy 40 éves férfi, akinek nem volt kapcsolata,összejöhet e egy csinos nővel.

2021. jan. 13. 20:49
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
90%
13-as vagyok. Férfiként írom, hogy ez egyébként óriási téveszme, hogy a nőket pénzzel meg lehet fogni. Ez totális baromság... Ha van egy normális munkahelyed, dolgozol, akkor teljesen mindegy hogy mennyit keresel. Nem ez miatt fog egy nő összejönni veled. Nyilván vannak kirívó esetek, de az átlagnak nem a 20 milliós Mercedes kell Hublot órával. Ezek felszínes dolgok, amiket közvetít az Instagram meg a Facebook... Ismerek nem is 1 olyan csajt aki full szép és egy albérletben tengődik az urával meg 2 gyerekkel. Nem azért nem talál gazdag pasast mert nem tudna.... Szóval sajnálom szerencsétlen gyökér "férfiak", ti vagytok a böszmék, nem pedig a pénztárcátok vékony. Audival a se..etek alatt sem kellenétek senkinek. A pénz az egy eszköz ami által bizonyos dolgokat jobbá (de nem jóvá!) lehet tenni, de ha egy unalmas, élettelen, szerencsétlen ember vagy akkor azon nincs az a pénz ami segítene. Tapasztalatból mondom, hogy a legtöbb nőt nem igazán érdekli a pénzed egy bizonyos szintig (kb annyira amennyire téged is érdekelne hogy keressen X összeget egy nő), ez csak egy kibúvó a szerencsétlen embereknek, akiknek van mire fogni azt, hogy miért élettelenek. Sajnálom, de ez az igazság.
2021. jan. 13. 21:24
 22/49 anonim ***** válasza:
92%
Akkor miért jönne össze veled bárki? :D
2021. jan. 13. 21:25
 23/49 anonim ***** válasza:
90%

Nem azon gondolkidnék, hogy mi lehetne.

Inkább próbálnék kapcsolatba lépni a kiszemelt hölgyel.

Ha itt a többség nemet mond, akkor nem is próbálod?

2021. jan. 13. 21:26
 24/49 anonim válasza:
25%

#21 szerintem a pénz alatt mondjuk nem minimálbérre gondoltak.

Amugy elterjedőben van sajnos ez a szemlélet (Nyugaton legalábbis de itt is.) De őket lányoknak hívom.

Egy rendes nőnek valóban nem a pénz a legfontosabb.

2021. jan. 13. 21:28
 25/49 A kérdező kommentje:
Akkor jól értem,hogy nem az a gond,hogy 40 éves,meg a szüleivel él,meg minimálbért keres,hanem a személyiség a gond?Nem a felsoroltak miatt nem fog összejönni vele csinos nő,hanem mert a személyiség e nem fogja meg a nőt?
2021. jan. 13. 21:31
 26/49 anonim ***** válasza:
92%
Eleve rossz személyiségre vall, ha valakinek ennyi idősen nincs igénye az önállóságra és csak tengődik. Igen, a személyiséggel kezdődnek a problémák.
2021. jan. 13. 21:32
 27/49 anonim ***** válasza:
93%

24-es

Nos, én még 1 olyan nővel nem találkoztam aki megkérdezte volna hogy na és amúgy mennyi a fizud? Olyannal viszont számtalanszor aki megkérdezte hogy mivel foglalkozom. A válaszom az volt, hogy víz-gáz-fűtésszerelő. Kapaszkodj meg, 1 sem állt fel az asztaltól hogy bocsi, de ez gáz... Pedig az emberek 90%-a azt gondolja, hogy ebből sokmindent lehet, csak jól keresni és megélni nem. De átfogalmazom másképp. Szerinted ha egy randevúra egy 90 ezer forintos Helly Hansen kabátban mész el akkor kelleni fogsz, ha pedig egy 20 ezer forintos noname New Yorkeresbe akkor meg pattintanak? Senkit nem fog érdekelni... Az viszont már jobban, hogy mennyire vagy életrevaló, kommunikatív, vicces stb.stb. Én is találkoztam már kikent kifent plázap.csával aki 2 értelmes mondatot nem tudott mondani és halálra untam magam a társaságában, meg olyat is aki nem volt kifejezetten szép és rohadt izgalmas és szerethető karakter volt... Vagy aki egy ABC-ben eladó az nem lehet annyira izgalmas mint az a nő aki HR osztályon dolgozik?

2021. jan. 13. 21:35
 28/49 A kérdező kommentje:
26 de ha jól értem,amit itt a kommentelők többsége mond,hogy nem a tengődéssel van a baj,hanem hogy nem megnyerő a személyiség.Ha valakinek megnyerő a személyisége,az 40 évesen,szüzen is találhat magának csinos nőt.Ha jól értem ezt mondják itt a válaszolók.
2021. jan. 13. 21:38
 29/49 anonim ***** válasza:
89%
Mennyi megtakarított pénze van ennek a 40 éves szűznek? Ha van 2-3 milla a bankszámlán akkor egy cigánylány összejön vele. Nekik ez már sok pénz.
2021. jan. 13. 21:39
 30/49 anonim ***** válasza:
92%
Akkor írom így: mindennel van baj és a mindennek a központja a személyiség. Szerintem már önmagában az kizáró ok a legtöbb embernél, hogy képtelen vagy egy önálló életre és a szüleiden élősködsz 40 éves létedre.
2021. jan. 13. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!