Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaha fog engem úgy szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaha fog engem úgy szeretni valaki, mint a filmekben?

Figyelt kérdés
Egyáltalán létezik ilyen? Létezik a szerelem? Milyen érzés? Volt már részed viszonzottban? Mármint ami komoly volt?

2021. jan. 9. 23:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Létezik! A mindent elsöprő nagy szerelem! Ami a legcsodálatosabb érzés a világon. Csak sajnos elveszi az a kicseszett élet! És nem marad semmi utánna
2021. jan. 10. 09:33
 12/23 anonim ***** válasza:
73%
A film es a valóság tök, tök más...
2021. jan. 10. 10:41
 13/23 anonim ***** válasza:
69%
a mai világban merem állítani, hogy nincs, mert az emberek viselkedése, életstílusa, gondolkodása megváltozott és nincs szabályozó erő semmi, minden kontroll az egyénre van bízva. olvastam női magazint a 60-as évekből, olvastam szerelmes leveleket is. az emberek többségére hatott a propaganda, hogy ne beszélj csúnyán, légy tisztelettudó, felelősségteljes stb. Ma már a csapból is az folyik, hogy "ge.ci,", "csak szexet keresek". válasz email már nincs is, csak ghostingolnak az emberek.
2021. jan. 10. 11:10
 14/23 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszok, köszönöm!
2021. jan. 10. 22:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha te ugy szeretsz akkor teged is ugy fognak.. de ne felejtsd el az egy muvi vg..
2021. jan. 10. 23:10
 16/23 anonim ***** válasza:
47%
Azt kapod vissza az eletol amit te bele adsz.. belul dolnek el dolgok
2021. jan. 10. 23:11
 17/23 anonim ***** válasza:
52%

A barátommal ez volt. Viszonylag fiatalok vagyunk még (én 19 voltam akkor, ő 21). Egy éve leszünk együtt (3 hét), de inkább 10 évnek tűnik.

Nem akartam sokszor barátot, megvoltam egyedül.

Hiába vannak exeim, mindig úgy mentem bele egy kapcsolatba, hogy tetszett, és akkor majd csak beleszeretek... De nem így történt.

Így ő az első (na jó, az ovis szerelmet kivéve) az első, akibe szerelmes vagyok.

Tökéletesen kiegészítjük egymást. Nem veszekszünk, csak naaagyon ritkán, megvan a bizalom, a szex hihetetlen.

Szerintem, aki megtalálja élete szerelmét, az kb így érez.

Nem tudtam elképzelni, hogy valaha tudna valaki "úgy" szeretni, de vele tényleg érzem, hogy szeretve vagyok.

Ha baj van, akkor jön, megoldjuk együtt, biztatjuk egymást, megértjük a másikat, stb.

Ismerjük egymás szeretetnyelvét és ki is használjuk.

Nincs szégyellnivaló, nem kínos semmi (pedig szociális fóbiám van, és nagyon sok dolgot kínosan érzek).

Fél éve lakunk együtt, tehát nem is voltunk félévesek, mikor összeköltöztünk (~240km választott el minket).

Egy pillanatát sem bántam meg. Mintha évek óta együtt élnénk.

Mielőtt ideköltöztem, az egyik mondata nagyon bennem maradt: "Mindent meg fogok tenni, hogy ne bánd meg, hogy hozzám költöztél."

Anyukám és húgom is nagyon szeretik.

Mikor csak másik városban van, vagy valami is rettentően hiányzik.

Ha este érzékenyebb vagyok, megbizonyosít róla, hogy tudjam, hogy nem hagy el és szeret.

Nagyon szeretem, és ő is szeret. Nem tudom pontosan leírni, hogy milyen ez, de abban biztos vagyok, hogy ő életem szerelme.

Ha nem ő az, akkor senki sem.

2021. jan. 12. 22:48
 18/23 anonim ***** válasza:
Létezik.
2021. márc. 22. 06:39
 19/23 anonim ***** válasza:

17-es nem akarlak elkeseriteni es nem vonom ketsegbe h ez szerelem, de sokunknak igy volt ez, aztan par ev mulva veget er. Mert 18-25 kozott renegeteget valtozik az ember es nem feltetlenul ugyanugy valtoznak, hogy egyutt tudjanak maradni. Mas volt az idosebb generacio idejeben meg most. Ok jobban egyutt is maradtak regen.

Nekem mindig kicsit mokas, mikor egy 19-20 eves az exeit emlegeti. Konyorgom, kamaszkori szerelmeket ne vegyunk egy kalap ala a felnottkorival. Cuki meg minden de erted...meg oviskorit is felhoztal.

Kerdezo, szerintem letezik szerelem, de sajnos elmulik es onmagaban nem eleg. Rengeteg mas tenyezo is kell.

2021. márc. 22. 08:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem letezhet ilyen ha hiszel benne!
2021. márc. 25. 04:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!