Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fér bele foglalt lány ölelgetése?
Nem fér bele, de engem nem érdekel.
Mikor szakítottam az barátnőmmel, és ő már más pasival volt, akkor, mikor találkoztam vele, ugyanúgy ölelgettem, meg fogdostam a seggét. Ő meg hagyta.
Elég erőszakos, agresszív pasi vagyok. Mondjuk úgy, élveszem, ami az enyém.
Nekem a legjobb barátom aszex. A párom tud róla, hogy ölelgetős vagyok. Mindenkit. Volt osztályfőnököt, a kutyáimat, nagymamámat, unokatesóim, barátnőim.. szóval amikor találkozok ezzel a sráccal, őt is szoktam. Amikor picit kivagyok lelkileg hosszabban, de akkor is max 1-2 percig, és szigorúan a hátamon lehet a keze. Nekem meg tudja a párom hogy pont az esetem ellentéte az illető XD Ha zavarná nem csinálnám, de én sem tiltom meg hogy az ovitól legjobb barátnőjét megölelje. Emberek vagyunk.
Amikor egyszer a kapcsolatunk legelején kicsit becsiccsente percekig ölelgettem egy másik srácot, arról megbeszéltük hogy nagyon határeset volt. De azt is csak azért mert nem kerdeztem rá a páromnál, és mert tudtam hogy bejövök ennek a másik srácnak. De kommunikáltunk, megbeszéltük hogy abban a formában tul sok volt. Egy ilyen miatt nem vetünk véget egy jól működő dolognak, főleg hogy azóta sem történt hasonló, pedig 15 éves koruntól együttvagyunk :) 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!