Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély tartós komoly kapcsolatra 40 fölött egyedülálló szülőként ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 11:40
11/16 A kérdező kommentje:
A gyerek velem él. Egyedül nevelem.
2021. jan. 9. 12:45
12/16 anonim válasza:
Akkor is simán.
Volt itt egy buszvezető, egyedülálló apa, ő is úgy gondolta, hogy átlagos, de nem volt az, sőt, harmincasként nem kellene így kinéznie.
Én pl kifejezetten egyedülálló apákkal szeretnék ismerkedni(egyedülálló anya vagyok), előny, ha velük él a gyerek, mert számomra ez azt jelenti, hogy jó apák, akik harcolnak azért, hogy a gyerekükkel lehessenek minél többet, de 40 alatt keresek, mert 30 sem vagyok.
13/16 anonim válasza:
12-es,nem törvényszerű,hogy harcolnia kell az apának,más ok miatt is nevelheti Ő a gyerekét. Kérdező,én két réteget céloznék meg: Hozzád hasonló korú gyermektelen,de gyereket elfogadó/szerető nő,+ egy gyerekét egyedül nevelő anya. Fontos a lakhelyed is,gondolom gyerekkel már nehezebben mozdulnál a megszokott közegből. Ja,és nem minden 40+-os nőnek/férfinak van gyereke,mert ezt írta az egyik hozzászóló.
14/16 anonim válasza:
12-es, tudod nagyon sok nő azért nem nevelheti a gyerekét, mert a férje mindenkit manipulál, még a bírót is, kihazsnálja hogy a nő a válás miatt éppen a legrosszabb idegállapotában van. Emlékszel-e ugye az anyára, aki a rács mögül eteti a két iker gyerekét, mert a pasi még azt sem engedi, hogy megölelje őket. Na iylen is lehet egy "harcoló" apa, meg oylan, mint az oalsz milliárdos, aki helikopterrel rabolta el a két kicsit a kiránduláson...stb.
15/16 anonim válasza:
Én 39 éves egyedülálló anya vagyok, tavalyelőtt váltam el. Felregisztráltam egy olyan társkereső oldalra, ahol elvileg egyedülálló szülők ismerkednek egymással. Hát hamar kiderült, hogy a legtöbb férfi házasságban él, és úgy regisztrált oda. Nagy csalódás volt. Megpróbálhatod ott, hátha neked sikerül.
16/16 anonim válasza:
14es, én azt az apát meg tudom érteni, aki a saját gyerekeit hazavitte magával, pedig anya vagyok.
Kegyetlen nehéz lehet, hogy az egyik fél nem engedi látogatni őket, az ember beleőrül, de az, hogy nála lakik nem azt jelenti, hogy a másik szülőt ellehetetleníti.
Az persze kizáró ok, felügyelt láthatás az a minimum, aki kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!