Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félénk/önbizalomhiányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk/önbizalomhiányos pasik! Milyen jelekből értitek meg, hogy tetszetek egy lánynak?

Figyelt kérdés

Van egy férfi (kolléga), aki nagyon tetszik nekem, és tudom, hogy én is tetszem neki (a testbeszéde alapján főleg).

Az a baj, hogy nem nyomul rám, mert túl félénk. Én meg nőként nem akarok nagyon nyomulni őrá. Szerintem már így is egyértelműen jeleztem neki, hogy tetszik nekem (mindig dicsérgetem, mélyen a szemébe nézek, ha beszélgetünk stb) de szerintem baromira nem vette a lapot, hogy esélye van nálam.

Mit tudok még csinálni, adjatok már valami tippet, mert megerőszakolni azért nem akarom. Alapból én is félénk lány vagyok, nem bírok túlzottan nyomulni.

2021. jan. 8. 20:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2021. jan. 9. 10:58
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk fel sem merült hogy nem jössz be neki?
2021. jan. 11. 21:27
 13/14 A kérdező kommentje:
12: hát akkor úgy jártam, de az úgyis majd kiderül. Egy próbát megér ez a fiú, olyan cuki és okos <3
2021. jan. 11. 21:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért jószándékból figyelmeztetetem a kérdezőt, hogy van rá nem jelentéktelen esély hogy csak azért nem kezdeményezett mert nem szeretne semmit, és nem félelemből. A lényeg hogy ha kimutatod a vonzalmadat, az egyértelmű válaszra kényszeríti a férfit, ami lehet negatív is.

Férfiként sajnos jártam én is hasonlóan, és a lány úgy megsértődött hogy évekig nem lehetett vele beszélnem. Ugyanakkor egy félénk srácnál muszáj vagy kimutatni a vonzalmadat, mert esélyes hogy egyértelmű jelek nélkül nem mer lépni. Szerintem még utalj rá hogy van szabad időd és szeretnél valamit csinálni, esetleg elvihetne téged, hasonlók.

Ha ráharap jó, ha nem akkor ki kell szépen hátrálni.

Félénk 28/f

2021. jan. 11. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!