Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora bűn, ha átmenetileg kiábrándultam és nem akarok párkapcsolatot?
Próbálok rövid lenni.
21 éves vagyok, eddig mindig rosszul választottam, és a szerelemből csak a fájdalom jutott. 4 hónappal ezelőtt volt az utolsó csalódásom, ami után valami megváltozott bennem. Egyáltalán nem vágyok társra és a szerelem érzésre sem. Most úgy érzem végig kell gondolnom mi lehet az oka annak, hogy rossz embereket választok és nem működnek a dolgot. Csak magammal akarok foglalkozni, és fejleszteni magamat. Jelenleg szexpartnerem van, vele tényleg csak arról szól a dolog, mert igényeim nyilván vannak. A környezetem hülyének néz, hogy beérem ennyivel és hogy visszautasítok mindenkit, aki próbálkozik. Mert hogy lehet éppen közülük lenne az a valaki, akivel működne a dolog. Én ezzel tisztába vagyok, de akkor sem érzek magamban elég erőt most ehhez. Azt mondják ismerkednem kellene ezerrel. Igazuk van, baj, hogy most így érzek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!