Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom elmondani netes ismerkedés közben, hogy mivel foglalkozom. Mit tegyek?
Tapolcán örököltem egy apartmant nagymamám álltal :,(
Volt félretett pénzem, felújítottam és vállalkozás szinten elkezdtem kiadni túristáknak/munkás brigádoknak.
Nos ez jól hangzik egy nőnek, de egy az, hogy nem szeretném hogy pénzeszsáknak nézzenek a nők, meg a másik hogy tényleg nem vagyok tele. Albérlet, kaja és apartman költségekre elmegy szinte minden.
Volt aki úgy kezdett, hogy tényleg van egy apartmanod? Most lesz a szülinapom, milyen jó lenne ha ott tarthatná meg (persze ingyen).
Szomszédokkal alapból úgy egyeztem meg, hogy csak túrista és buli ne legyen.
Mit mondanátok a csajnak? Mit dolgoztok?
Mert ha az igazat mondom, mindig olyan mintha megrugnám a saját bokámat. Vagy szar vagyok mert elutasító vagyok, vagy pedig azt hiszik hogy bmw-vel fogok a randira menni és megjelenek egy 2002 es vw poloval :/
13, az hogy normális legyen. Pont tegnap volt egy ilyen kérdés, olvasgass hogy mit tartanak a nők fontosnak egy férfiban.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1088..
Én vagyok a kettes és a hármas válaszoló.
Persze vannak aranyásók, de a többség nem az.
#11: Itt érdemes megjegyezni, hogy a pénz is olyan, mint sok más, egy szempont a sok közül.
Akinek szűkössége van benne, az úgy érzi, hogy emiatt nem kell adott, kiszemelt nőknek, akikkel ezt leszámítva kölcsönös lehetne a vonzalom.
De ugyanez igaz a többi szempontra is. Az alacsony érzi úgy, hogy mennyivel jobb lenne magasnak lenni, a kövér vagy gizda, hogy mennyivel jobb lenne izmosnak lenni, a kopasz, hogy mennyivel jobb lenne, ha dús haja lenne, a fehérbőrű, hogy mennyivel jobb lenne, ha kreol lenne, a csendes, hogy mennyivel jobb lenne dumagépnek lenni és így tovább...
Mindig valaminek a hiánya tűnik fel, a megléte olyan természetes alapállapot.
#14: Ez nagyon szépen hangzik, csak kár, hogy valami sántít.
Ezeket simán lehet teljesíteni. Olyan viszont nincs, hogy a külső nem számít. Ahogy olyan sem, hogy most erre leírod, hogy ne legyen se 150 kiló, se 150 centi, se alkesz/drogos/munkanélküli és életkorban se túl nagy eltérés.
Mert ha csak ezen múlna, akkor kizárólag a fent említett kategóriájú férfiak lennének egyedülállók és magányosak, közben meg sajnos nem ezt látni a világban.
17, hidd el hogy nem lesznek álmatlan éjszakáim amiért beskatulyázol és azt mondod hogy hazudok, mert márpedig ha neked valami fontos, az mindenki másnak az.
Nekem akkor sem számít a külső meg a pénz, ha fejreállsz 🤷♀️
Volt már extrém kövér pasim.
A jelenlegi meg 20 évvel idősebb nálam, és olyan körülmények között él, amit egy átlag ember nem tudna tolerálni. Állítom hogy egy hajléktalanszállón is jobbak a körülmények.
De nem érdekel, mert nem ezek számítanak, hanem amiket leírtam abban a hozzászólásban, és azoknak megfelel.
#18: Tehát VAN egy MEGLÉVŐ 20 évvel idősebb pasid... Köszönöm!
Akkor mégiscsak kikezdhetetlen a teóriám, miszerint a TÉNYLEG normális (és nem csak magukat annak valló) nőkért sorban állnak a szintén normális férfiak és csak az életvitelszerű szingliskedő retkek azok, akiknél valami mindig sántít...
Mindenkinek lehetnek bármekkora igényei. Sosem ezzel van a bajom, hanem a hazugsággal és ködösítéssel.
Veled annyi volt a baj, hogy nem említetted, hogy mellesleg van pasid. Aki nálad 20 évvel idősebb. Mert ha ezt az infót nem hallgatod el a 4000 karakternyi szöveg mellett, akkor talán ezeket a hozzászólásokat nem használnák muníciónak ellenünk, rendes férfiak ellen, hogy "Nézd meg, x lány írta azt, hogy nekik ennyi kell és nem igaz, hogy nem találtok senkit."
Nem, nem találunk, mert már te is foglalt vagy. Aki meg nem az, az vagy az lesz pár perc, pár óra vagy 1-2 nap múlva és már sorban állnak érte a férfiak vagy azért nincs körülötte senki, mert el vannak szállva az igényei.
Hát ne haragudj hogy nem írom bele minden hozzászólásomba hogy kapcsolatban vagyok 😃
De én is voltam egyedülálló. Én is keresgéltem. Normálisat. De közben sok olyannal volt dolgom aki nem volt rendben. Összefutottam bunkókkal, hazugokkal, kihasználósakkal, és nőgyűlölőkkel akikben semmi tisztelet nem volt és ezt nyomták hogy nekem is biztos ez meg az fontos... Ahelyett hogy megpróbáltak volna megismerni, ők már előre tudni vélték hogy nekem mi számít. A saját téves prekoncepcióiktól meg sem hallották a hangomat.
Igen, most foglalt vagyok majdnem másfél éve, de mikor nem voltam foglalt, akkor ugyanezeket kaptam, hogy biztos hazudok, biztos a pénz meg a külső számít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!