Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek egy ilyen fiúval?
Kedves
Vicces
Hűséges
Okos
Magabiztos
Határozott
Törődő
Figyelmes
Szegény
Alacsony
Kövér
Csúnya
Kisfarkú
Nálam a csúnya és a kövér miatt lenne bukó. Ha számomra csúnya, akkor taszít a külseje, így az érintés és a vele való szex is taszítani fog. A kövérség ugyan ezt váltja ki nálam.
A szegény lehet pillanatnyi állapot és könnyen változhat, főleg, ha a fentebb leirt jellemvonásokkal tényleg rendelkezik. A kis farok pedig nálam kisebb hátrány mint a nagy. Az úgyis használat közben dől el, élvezem-e vele, egy nagy farok fel sem fér nekem kényelmesen.
Az alacsony akkor lenne kizáró ok, ha nálam alacsonyabb. Én 168 cm vagyok, ha valaki ugyanolyan magas, vagy ennél valamivel magasabb, már teljesen rendben van számomra.
"Szegény
Alacsony
Kövér
Csúnya
Kisfarkú"
Ezek közül 2 dolgon lehet javítani. Le lehet fogyni és megpróbálni több pénzt keresni. Pl. munkahelyváltással, ha kell akkor el kell költözni máshova, tanulással, önfejlesztéssel stb.
A csúnyaság miben nyilvánul meg? Rossz hajviselet, előnytelen ruhák, rossz fogazat, ápolatlan bőr is okozhat csúnyaságot, de ezeken lehet változtatni.
en nem, mivel se alacsony, se kover, se csunya, se csoro nem vagyok, ezert nem is vagyok raszorulva, hogy ilyen ferfiakkal jojjek ossze.
amugy koverseg es csorosag ellen lehet tenni, nem ertem, miert nem ezen dolgozik az ilyen ferfi. illetve csunyasag is orvosolhato, kompenzalhazo bizonyos fokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!