Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek egy magas-vékony alkatú fiúval?
Úgy érzem sosem lesz olyan barátnőm amilyet szeretnék, se külsőre, se belsőre. Meg amúgy sem vagyok jó a beszélgetésben, ismerkedésben.
(188cm/71kg)
Nem, en inkabb a normal/izmos vagy kicsit pufi pasikat szeretem.
En sem vagyok vekony, inkabb atlagos (168 cm+65 kg) meg amugy sem tetszenek a sovany pasik:)
Akivel ismerkedem most épp, pont ennyi magasságra, testúlyra. Egyáltalán nem az alkata számít.
A tulajdonság, amivel Ő veled szemben előnyt élvez: "amúgy sem vagyok jó a beszélgetésben, ismerkedésben", ez rá nem jellemző, nagyon szellemes, kellemes beszélgetőpartner. És máskor is ez számított, így volt alacsony és vékony, alacsony és mackós, átlagos magasságú nem vékony de nem is izmos pasi is akivel randiztam/együtt voltam.
Férjem is ilyen alkatú. Ő szálkás típus. Viszont megnyerő, jól kommunikál, intelligens, és nagyon jól mozog a témákban. Ha valaki leáll vele beszélgetni, simán ott ragadnak mellette. (Először nem is szerettem benne, hogy ennyi mindenkit vonz maga köré 😅 ... de végül nagyon bele szerettem)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!